Lallalala

Nu ska jag försöka mig på ett nytt inlägg. Dem 6 sista gångerna jag försöt att uppdatera min blogg så har inläggen försvunnit, och det har inte varit några korta inlägg heller *suck*

Sol och värme. Underbart men samtidigt skitjobbigt. Tack o lov att man har marklägenhet med uteplats.
Idag åkte vi iväg till Sandvik med syrran mamma och hennes man. Lite molnigt men varmt! Perfekt för ungarna. Théo var en riktig badkruka medans Tova ville vara i hela tiden. har köpt kuddar att ha på armarna till henne så hon tyckte det var jätte kul att  "simma"

Jag var i ocg doppade mig 3 ggr med Tova. Rätt varmt i vattnet. Lite mörka moln på himmeln längre bort men dem blåste iväg. Men medans vi höll uppkik efter dem så såg vi inte bakom oss. Helt plötsligt börjar det blåsa och bli lite mörkare. Jag tittar bakåt och det var fasen det svartaste område jag sett! Vi avvaktar ett tag men börjar sen packa ihop då det blåser hitåt. När vi kommit halvvägs upp till bilen så har dem nästan blåsit bort och vi suckar, har vi packat iväg oss i onödan. men vi går upp till bilen och när vi bara är 3 meter ifrån så kommer dem största och tyngsta dropparna någonsin. Jag springer med Theo i vagnen och sätter fast han i stolen. Sen stuvar vi in allt och bokstavligen talat dyker in i bilen. Men han ändå blir rätt blöt. När vi åkt förbi berg så är vägen helt torr och solen lyser. Men när vi kommer fram till oss och packar ur bilen så börjar det regna här.
nu däremot lyser solen och det är hett ute. Men vi håller oss inne ikväll, ingen har ork förutom barna, att hålla igång.

tillbaka till helgen som var. I lördags åkte ungarna ut till morfar och "mormor" medans jag, syrran, Elin o Lasse var hemma hos Johan och festade. Vi firade att han fyllt. Tyvärr kom inga av våra kompisar vilket var jävligt tråkigt! Man undrar om man har några kvar. Ändå började jag planera hans fest 3 v innan så att man skulle kunna få ihop alla tillsammans. Men nu skiter vi i det hädanefter.  Men Johan uppskattade verkligen att vi tog ut honom på krogen iaf. Vi hade jäkla kul och för mig blev det en himla billig kväll, behövde inte köpa nånting att dricka ute då vi hade Mintu med lakrits och mint hemma som vi förfestade med *haha* Lite singstar och dart och sen ut och göra stan osäker =)

Fick han tom att dansa med mig, men till slut var vi tvugna att lämna dansgolvet och åka hem, annars vet man aldrig hur det hade slutat *asg* Kul att känna sig ung och attraktiv igen (som om jag är så gammal)

Den här helgen ska mamma ta ungarna här hemma och Johan och jag ska ut och äta på ghingis (om jag får tag i dem om att boka bord) Annars får det väl bli nåt annat ställe. Men det är väl sista gången på länge vi kan unna oss själv något. Sen är det jobb, jobb och jobb som gäller....

Fan, sen jag flyttade hit har det vart ekonmiskt jävligt. är ju tyvärr inblandad med soc och pga ett missförstånd, på antingen deras eller min sida så är jag skyldig Graflunds 11000 och om det inte betalas snart så är det kört. Uppsägning, vräkt, utkastad, hemlös!!? Förhoppningsvis hjälper min överklagan. Har ju 5 pers som läst pappret så förhoppningsvis hjälper det dem att förstå hur det kunde gå så här. Vad skönt det ska bli sen när man får sin lön igen. Tyvärr blir det ju 1½ månad senare, alltså i september ja kommer få den. Men det blir ju oxå för 1½ månads jobb.

Inte ska man tänka på det nu, men det är svårt att låta bli.

Jajja, ska väl käka lite kvällsmat med ungarna nu. Snart är det dags att sova. För dem alltså, själv har jag värsta sovproblemen nu vilket gör mig nervös om det ska fortsätta när jag jobbar.
Är dötrött vid 22 och går och lägger mig men somnar inte förräns efter 02 nån gång. Kanske är värmen lr nåt annat.
Vem vet.
Måste ju ringa läkaren i morgon, har ju gått ner så mkt i vikt och går inte upp hur mkt jag än äter, har ont i magen, fått en massa kvisslor överallt. Sen har jag börjat att tappa massa hår. När jag tvättar håret tappar jag en stor stor tuss. Sen när jag borstar håret får jag loss 2-3 lika stora tussar igen. Räcker att jag bara dra fingarna genom håret så lossnar en massa. Märkte i lördags när jag gjorde i ordning mig inför kvällen att på bara några dagar har min hårtjocklek minskat till hälften. Så man börjar ju bli lite orolig. Men samtidigt jag vill kolla upp så blir jag rädd att det ska va nåt fel. Men jag måste ju. Fört barnens skull. (tänk om det är cancer?) Nej, får inte tänka så.

Puss på er!

RSS 2.0