Kaos och åter kaos.

Jag är nu ensamstående med 2 barn. Har barnen på heltid hos mig vilket Tova inte alls accepterar. Det är bråk och skrik hela dagarna från hennes sida. Har inte fått en lugn stund på flera veckor än nån enstaka dag när mina föräldrar ställer upp och är barnvakt till henne.  Mycket av detta beror på att hon saknar sin pappa. När han blev sjuk så var det då allt började. Innan när vi hade henne varannan vecka var allt jätte harmoniskt och lugnt och alla var glada. Men nu.... Suck.

Hur ska man orka? Man bara gör det, förhoppningsvis.

Men Tova är en varg i fårkläder. Tex om jag ska söva eller amma lillebror så hinner hon vända upp och ner ppå hela lägenheten på 5 min. Jag städar säkert runt 10 ggr per dag känns det som.

Hoppas hon kommer in på dagis snart! Vi väntar på en akutplats nu eftersom det är väldigt angeläget att hon får komma ut bland en massa barn och leka av sig den mesta energin.  

Känns väldigt konstigt att vara ensamstående. Jag vet inte hur framtiden kommer att te sig. Kommer det bli mamma och pappa igen eller ska jag gå vidare? Mycket tankar cirklulerar i skallen. Men vem vill ha en 2 barnsmamma?

Jajja, det återstår att se. Allt blir väl en överaskning. Men jag saknar värmen att sitta och kramas en kall vinterkväll.

Bäst att sluta innan jag blir sentimental.                  

RSS 2.0