Vårkänslor och panik över bikinisäsongen =/

Nej fy fan. Tror att jag ändå vill ha vintern kvar. Jag ångrar inte mina barn ett dugg men var mina bröst tvungna att försvinna? Tänk er 2 tomma små H&M-påsar! Det är jag det =(

" Men orka. Jag hatar mina bröst! Eller vilka bröst förresten? Dem tomma påsarna som bara hänger där och inte fyller någon funktion alls. Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så okvinnlig som jag känner mig nu. Jag saknar mina lagom stora och fylliga bröst. Bröst som jag hade men som är helt borta nu =(
Jag skär snart bort dem. Hellre det än se ut som jag gör nu. Jävla fladdrande saker.....
Jag bara tjuter och svär över dem. Jag har aldrig hatat något så mkt som mina bröst. Någonsin...."

Ett litet inlägg i en op-tråd. Var tom och köpte mig silikon inlägg på Lindex i helgen. Dem ökade väl typ en stl, men långt ifrån tillräckligt *suck*

Nä, så panik över beachen och resten över mitt liv om jag nu måste se ut så här =(

Någon som vill investera i/donera till mina nya bröst?? Ni får min själ på köpet =)

Godnatt på er mina vänner. Gosa med era boobisar =)

Kimi o ai shiteru. Te quiero. I love you.

Stavas olika men innebörden av orden är det samma =)

Ytterligare en helg har gått. Tiden går så snabbt. Men det är ju inte så konstigt, det är ju så mkt som sker i vårt liv.
Pappa gör ett uppehåll nu i strålningen. Han fortsätter med cytostatikan under tiden som kommer dubblas och sen tredubblas mot slutet av dessa 3 månader som nu ska gå. Sen ska dem gå igenom röntgen och allt för att se om det hjälpt nånting. 3 månader! Man hade ju hoppats på att få reda på något nu.

Vi bowlade i fredags. Hade jättekul och trevligt. Är så jäkla förälskad nu så man hoppas ju på det bästa =) Det pirrar och spritter i kroppen.
Iaf så kom jag trea i vårt lag. Jag har totalt tappat stilen när det gäller bowling. Nu typ trippar/dansar jag fram *asg* Vilket fick min syster oxå att asgarva.

I lördags var vi på 45årsfest. Hade skitskoj där oxå. Jag, Johan och min syster satt och körde kort, frågespel och "Jag har aldrig". Tårarna bara sprutade när vi höll på. Sen blev vi lite miljövänliga och släckte ner, tände en massa stearinljus. Okej, musiken tystnade ju inte dock. Kul hade vi iaf. fick lite användning av mina ny aglasögon iag =)

Idag kom barnen hem vid 15tiden. Vi hade lite mys och åt kräftor med syrran. Mumsigt värre. Johan som hade kvar svenska kräftor. Efter lite övertalning så fick vi ta dem =)

På torsdag börjar jag jobba igen. Ska bli intressant att se hur det går.

Glöm inte bort den här underbara meningen: Jag älskar dig. Sprid kärlek.

Puss =)

Här är det julafton

varje dag känns det som. Nästan pinsamt att gå upp till posten uppe i centrum och hämta ut typ 6 paket varje dag, Men ungarna och jag älskar att komma hem och sätta oss och slita upp paketen med kläder. Idag var det ungarnas tur. det var deras kläder som kom. Kul att se att dem gillart. Btw. Theo tar sina nya pumaskor varenda gång vi kommer hem från dagis och går runt och håller i dem. Det är bra grabben, lär dej att tycka om dyra saker *asg*

Nä, men ja måste sluta med detta. Inget bra liksom.

Var på VC idag med. Ytterligare en ny läkare, hon hade iaf läst på lite, vilket är skönt. Vi satt och pratade där och helt plötsligt kläcker hon. Jo men du ska ju börja jobba idag.Kändes som att jag blev helt vit i skallen. Typ stammade fram vadå, nej det skulle jag inte.

-Men det står i dina papper här från förra besöket. (doktorn)

-Äh, nej, jag skulle få träffa en läkare först o göra en uppföljning o se om medicinen funkar.

Iaf så blev ja sjukskriven helt till sista mars o sen ska jag jobba 50% av min tid från 1 april. Och datumet är ju passande. För det känns som ett stort jäkla skämt. Hur ska ja klara av att vara fit for fight när ja typ bara sover 2-3 timmar per natt.
Jaja, förhoppningsvis blir det bättre, fick insomnande. Hur det nu ska funka, vill ju inte ta dem när ja ä ensam med barnen.

Btw, fick mina glasögon i går. Älskar dem!!



Stirra er inte blinda på mitt hemska utseende. typ "ingen sminkdag" *asg

Puss o kram på er!

Det är ju äckligt!

Tova pratade med mig om bebisar. Och vart dem kommer från.


Hon sa det klassiska att man bajsar ut bebisen. För sen finns inte bebisen i magen längre.

-Nej sa jag till henne, man bajsar inte ut en bebis....

- nej, i halsen o näsan,  avbröt hon mig.

- Nej Tova. Inte i halsen eller näsan heller svarade jag lite småskrattandes.

-Nähä... svarade hon undrande.

- Bebisen kommer från snippan.

- Neeej, skrattar hon. Det gör den ju inte. Det är ju äckligt!

Jag började asgarva =)


Isn´t it cute  =)

Vadan detta?

Där försvann våren i ett nafs ju =(  Jäkla snö, vill inte ha snö, tycker inte om snö, inte nu iaf när vårkänslorna börjat pirra och blomknopparna kommit upp i rabatten. *suck*

Mkt att göra i denna vecka. . Tänkt att vårstäda, putsa fönster, stryka gardiner och byta i alla rum. Men det känns inte så lockande när det är kallt och dassigt ute. Men man kanske mår bättre här hemma. Just ja, imorgon är det dags att besöka läkaren. Får se va hon säger. Min sömn har ju tagit nya nivåer sen sist (lr vilken sömn ska man väl säga)
På fredag kommer pappa och marie förbi och fikar. Vill träffa barnen, det var ju så länge sen. Första gången man får se pappa i keps då, han är nästan snaggad nu. Har ju tappat hår på ena sidan.

Nähä, dags att göra sig i ordning. Ungarna ska ju till dagis så man får lite lugn och ro (inte för att det hjälper, blir endå ingen vila. Ungarna lever rövare till tusen innan o efter dagis iaf)

Ha det gött alla!

Släng dig i väggen karljävel!!! Grrrr. (inte min karl)
Du förtjänar någon så mkt bättre gumman =) PUSSSSS!

Vååårkänslor och smak för mode.

När solen tittar fram så smyger sig vårkänslorna också fram. Och inte bara dem. Man vill ha nya saker, till uteplatsen, hemmet och till sig själv och barnen.

*suck* Jag har blivit en shopaholic, traderashopaholic. Passande nu när filmen går också.*suck*..
Nej men det är inte bra. Sitter vid sista chansen och bläddrar o bläddrar, budar och budar. Dem senaste 4 dagarna har jag vunnit. Alldeles för mkt. Men bara saker jag väldigt gärna vill ha dock. Budar inte på sager som man inte behöver. Men endå. Borde få paketen snart. Nyfiken på om dem är så snygga dem ser ut att vara lr om det passar mig eller barnen. En del fynd har man faktiskt gjort. I värsta fall får man väl sälja det vidare. Borde faktiskt lägga upp kläder som barnen vuxit ur. Skulle tjäna en hel del slant på det med tanke på hur mkt POP kläder det är.

Just nu sitter ja hos Johan, har sovit här i natt. Jag höll på och gå i taket pga sömnen. Somnar inte förrän vid 3 lr4 på nätterna och sen är det upp tidigt, mellan kl 7 och 8 när dem vaknar (jo, för mig är det alldeles för tidigt) Borde vara trött då på kvällen med andra ord. o ibland är ja det, så jag kan lägga mig halv tio tio och så fort huvudet hamnar på kudden blir jag super pigg =( Förstår inte. Skulle behöva nåt som hjälper mig att somna på kvällen men det är ju inget alternativ när man är ensam med barnen mitt i veckorna. Liksom, ta en tablett och sov gott och ungarna vaknar och leker rövare med mitt smink lr nåt mitt i natten. Nej tack! Mamma sov hos ungarna i natt.

Vinterkräksjukan slog riktigt hårt mot ungarna. Inte riktigt lika hårt mot oss andra. Btw så är den inte riktigt slut än. Har hört att alla runt omkring oss blivit smittade direkt lr indirekt. Jäkla aggressivt virus det här. Och än är det inte slut verkar det som.... Bara det inte kommer tillbaka till oss iaf.
Ungarna har gått ner i vikt. Mest Theo. Han väger bara 10 kg nu =( vet ej hans exakta vikt innan men det är säkert 2-3 kg som försvunnit. Han blir 2 år och väger så lite. Man ser revbenen och när man byter blöja på han är dem helt plötsligt alldeles för stora och man känner höftbenen genom.

Tänkte så i förrgår att om han inte får tillbaka sin aptit snart så är det BVC som gäller men äntligen åt han helt normalt igår. Plus en tallrik till på kvällen vid 1930. Tack du gode...

I eftermiddag ska jag till VC på nåt möte med en tjej som åker runt till olika VC för att prata med patienter om hur dem vill bli hjälpta. Om det är så att man får säga synpunkter och sånt så lär dem få höra *suck* Är så jäkla trött på dem men samtidigt vill ja inte behöva söka mig till en annan VC.

Nähä, dags att göra sig i ordning och kolla hur det går med mina bud =/

Nu sörjer vi med LHC

Jaha, vad ska man säga förutom att det blev en väldig stor besvikelse! Men jäklar en sån spännande match. Jag satt och hoppade i soffan, slet mitt hår och svor och bad att dem skulle göra ett mål.. Den bästa jag sett på länge.

Men, jag måste berömma Skellefteås målvakt. Han skötte det jävligt bra och räddade skotten snyggt.
Synd att han var så himla bra.... *suck*

Hm, nu är frågan vilka man ska heja på i resten av spelet. Förutom Skellefte så känner ja inte till de övriga lagen så bra... Och eftersom jag måste hålla med att dem gjorde en toppenmatch kanske man får heja på dem hädanefter i årets slutspel.

Iaf så kör dem mot färjestad har jag för mig.. Första matchen går nu på torsdag.

Hur ska man nu kunna gå och lägga sig och sova med det här adrenalinet som pumpar runt.

Sleep well everyone.

Äntligen!!!

=) Att man kan bli så glad alltså.. Hm, efter vi äntligen är friska alltså =) Ungarna är på dagis idag. Båda är pigga. Men dem äter knappt nåt, gått ner en massa i vikt, speciellt Theo stackaren. Men endå är dem pigga. Mot vad man kan säga om mig iaf. Vilket är negativt, för Tova vet att jag sover och därför passar hon på att göra ALLT hon inte får. I morse hittade jag henne gömd under bordet med stora godisskålen *suck* Då har hon klättrat upp i bokhyllan och hämtat den. Hmm, funderar på att sätta en grind till deras rum så att dem är tvugna att ropa på mig när dem vaknar och vill ut.

Men nu till det bästa. Är äntligen medlem på Spotify!!! Wiiiieee =) Har letat och letat efter invites och äntligen hittade jag en sida där dem delar ut =) Så snabbt som fan var jag på och fick en. Så nu sitter jag och lyssnar på Lasse W =) Could it be better?

I helgen var barnen hos M och T. Vilket var väldigt skönt efter dem här fartfyllda veckorna av sjukdomar...

Åhhhh, är inte Hugger i sten så underbar!!?

Iaf, jag och johan gick på bio. Kollade watchmen (så bra) Blodig och sexig film =) Sen gick vi en kortis på stan och funderade ut vad vi skulle göra här näst. Skulle käkat men båda hade ätit lite för mkt godis och popcorn så man var inte så himla hungrig. I varje fall så åkte vi hem till mamma o pelle för att ha lite kul, dricka och snacka. Men ja kan ju säga att det inte blev så kul. jag fick nog av mamma o hennes attityd och sa det oxå (ha hade inte ens druckit en halv öl så ja va inte full o muckade gräl) Hon tog åt sig (hoppas jag) och ordnar det här nu. Annars är jag tvungen till att ta i med hårdhandskarna och det blir på värsta jobbiga sätt för henne *suck* (inte bara för henne utan mig o barnen oxå)  Men ett måste antar ja... Har inte lust att behöva oroa mig för henne oxå. Räcker att ha pappa att tänka på.

Inom 2 v kommer mina 2 par glasögon. Nice. Ser fram emot det...

Haha,,, Anna. Kollar redan klänningar till ditt bröllop. Looking forward to it.

Hm, borde ringa tandläkaren oxå... *suck* gillar inte det....

Sitter och kollar frisyrer. Ska klippa mig och färga det till mammas 50 års fest. Funderar på och bli brunett. Har tänkt på det sen förra sommaren men fegat ur varje gång. Vet att jag passar i det ju. Men vill hitta rätt ljusbruna toning. Inte lätt ju.

Jaja, ha en great day everyone.

Puss!

Btw, har ni tips på nån sida med frisyrer, gärna från år 2008 o 2009 =) så säg det till mig ... Bye bye

Gaaahhh!

Usch och fy.....

I lördags kväll när Johan skulle lägga in Theo i sin säng vaknar Tova till, tittar upp och slänger ut kaskader av spya. Jag typ springer fram till henne och stackarn ser helt förvånad och samtidigt äcklad ut. Johan går för att hämta pappaer och handdukar. Jag står och försöker trösta henne men kaskaderna fortsätter i både mun och rumpa.
Min första tanke var kräksjukan men Johan försökte lugna mig genom att man kan få såna biverkningar av pencillin också. Och det hade han ju rätt i. Bara avvakta och se om Theo blir sjuk. För då är det ju inte pencillinet.

Jag låg i hennes rum den natten i theos säng och Theo inne hos Johan. Inget mer den natten men på morgonen kom vätskan upp hon hade fått i sig.

På söndag fm gick vi hem. Jag ställde mig och lagade morotssoppa som ska vara stoppande. Theo är helt plötsligt gnällig. Iofs hade han ju inte sovit middag så ja stoppade om honom medans soppan puttrade. Helt plötsligt börjar han gråta hysteriskt så ja går in till honom och möter ingen vacker syn direkt. Kräks i hela sängen =(
Bara och slänga allt i tvätten och lägga stackaren i soffan där jag har uppsyn över honom. Försöker få honom att dricka vatten. Han varken vill dricka lr försöka ta lite soppa. Kaskaderna fortsätter. Tova vägrar äta och jag får bara i mig en liten tallrik soppa. Man tappar ju liksom aptiten när man får spya på sig hela tiden. Dessutom är det inte lätt att få Theo att pricka hinken, tyckte han mest prickade mig, typ ansiktet =( Nej, det blev ingen rolig kväll. Samtidigt jag höll på med theo försökte jag möblera om. Hade fått en bok/tv-hylla som just då stod helt i vägen vardagsrummet. Så jag hade fullt upp.

Vi alla la oss tidigt den kvällen. Ungarna somnade direkt. Själv var jag ju så förbannat hungrig att jag gick upp hela tiden och smååt. Johan ringde vid halv tio, då låg han och spydde =( 
 Kl 01 hade jag ännu inte somnat. Dels pga theo men också att magen började köra och illamående men samtidigt tänkte ja ju att det kan vara för att jag åt för mkt och för sent.

Men på morgonen var det ingen dans på rosor för mig. Ont i kroppen och frös. Så fort jag vart uppe och bytt blöja lr gett dem vatten dök jag typ i säng. Mamma var förbi lite snabbt för att hämta pengar så att hon kunde handla åt mig. Fick världens jäkla hostattack så det knäckte till i revbenen. Precis när jag var på väg till sängen fick jag tvärvända och springa in i badrummet med händerna för mun. Jaha, då var det min tur. =(

Som tur var skötte sig ungarna rätt bra. Dem var fortfarande slöa och låg mest i sängen o kollade på tv medans jag sov.
Tills slut ringde jag mamma och bad henne komma över och hjälpa till. Då orkade jag inte ens gå upp o göra saft till ungarna. Det var tom Tova som fick springa o hämta vatten till mig typ stup i kvarten.

Mamma kom iaf och då gav hon mig febertermometern och det visade att ja hade över 39. Fram till kl 16 låg ja i sängen, sen började febern gå ner och jag försökte va uppe en stund. Lyckades iaf i 2 timmar sen dök ja i säng igen. Ungarna skocknade tidigt och innan kl var 21 sov ja som en gris.

Vaknade dock av att Theo spydde kl 6, vi somnade om. Sen vaknade vi igen kl 9 av Tova som spydde.

Vi har vart uppe ur sängen sen kl 11 och börjar känna mig väldigt yrslig. Ungarna har fått i sig några salta kex iaf och vet ej hur många liter vatten.

Jag hoppas Johan är så pass pigg att han kan dyka upp här i em. Man behöver verkligen vara 2 när sånt här händer....

Hm, mkt vila jag fått under min sjukskrivning..........=( Först var tova sjuk 1 yhel vecka med väldigt hög feber, sen blev det öronen och nu det här.

Sjukdomarna förföljer oss.

I Onsdags var skruttan och jag till VC. Dags för hennes hörselundersökning som jag väntat på så länge efter hennes öroninflammationer.  Hon hör ju så dåligt stackarn. Man får upprepa och upprepa eller i bland till och med höja rösten för att hon ska höra.

Blev en tidig morgon. Först använde dem en liten apparat som mäter avståndet från trumhinnan. Sköterskan fick göra om höger örat 2 ggr. Sen fick vi sitta ner och vänta på att en doktor skulle titta på hennes öron. Skönt, ingen kö denna morgon så efter ett par minuter fick vi gå in. Han började med det högra örat där det såg något svullet ut. Sen kollade han i det vänstra och sa direkt att, jaha där har vi en öroninflammation.
Jag typ tappade hakan. Hon har inte sagt ett pip om att det gör ont i örat. Visst hade hon haft hög feber veckan innan men inget om att det gjort ont.

Så när vi promenerade hem så frågade jag henne om hon har ont i örat. Ja sa hon lite tyst.
Stackarn har väl blivit så van vid att ha ont i örat att hon inte säger nåt längre. Tror det är 5e öroninflammationen sen hon började på dagis i januari förra året =( Så då är det bara och vänta på att pencillinkuren gör sitt och sen ska jag ta en snack med BVC om detta. För det kan ju vara så att hon har vätska bakom öronen som behövs opereras bort. Antingen en remiss upp till Öron-hals mottagningen på US. Lr om ja kan ringa dit själv.

Theo har lyckats hålla sig utan feber. Kommer inte ens ihåg när han hade det sist. Däremot är det snuva och denna jäkla hosta som alla runt omkring oss drabbats av. Hostan som går på dagis är inget att leka med kan jag säga. Känner igen det som samma hosta som förra året när jag bröt revbenen. Så jag är livrädd när jag får ett antal hostattacker på kort tid....



Jag blöder mamma...

-Jag har ont i magen. Här. Säger hon och pekar rakt över naveln. Jasså säger Hanna.

-Jag har ont i magen mamma.
- Vad har du gjort då då frågar jag.
- Jag blöder här inne svarar hon.

Jag och syrran brister ut i gapskratt.

- Nejdu Tova. Du blöder inte. Det är bara stora människor som gör det.

- Men jag är stor nu svarar hon. En stor tjej säger hon och blänger lite snett på oss.

Får nog försöka förklara det där om mens lite närmare för henne.

RSS 2.0