Den lilla familjen

Vi trivs enormt bra i nya lägenheten. En trea på bottenvåning med rätt stor altan med staket. Utanför staketet är det en gräsmatta lika stor som en fotbollsplan, om inte större till och med.
Det är som en liten fruktträdgård oxå då vi har det största biggaråträd jag sett, us 3 stycken äppleträd. Hela längan av grannar på botten har hundar och katter så för mig är det underbart att se barnen växa upp här. T.o.m. våran katt Zimba har börjat acceptera vovvarna och rusar inte in direkt när de visar sig.

Flytten gick 1 april. Dagen då det blev skitvarmt, så jag gick lite för lättklädd när vi höll på. Vilket jag fick lida av senare, men det kommer jag till en annan gång.

Köket och barnens rum skulle tapetseras om så jag fick en karta med prover och satt och kikade igenom. Blev rätt överraskad att det var en helt ny katalog med art decco tapeter. Skitsnygga, skulle gärna vela tapetsera om hela lägenheten. Men det får göras pö om pö. I barnens rum valde jag en ljusblå tapet med silvriga hjärtan med en bård längst upp som var rosa med hjärtan. SÅ nu passar rummet till båda mina pluttar.
När det var färdigt stod Tova en lång stund och tittade in i rummet. Sen pekar hon och säger -Vad fint.



Där trivs vi och förhoppningsvis kommer vi fortsätta att trivas. Även fast det finns vissa tjurskallar i trappen. Men det finns det ju lite överallt i och för sig.

Snart kommer mitt bredband och då lever jag väl på webben igen :-)

Puss puss.

RSS 2.0