20110131 Måndag

Måndag igen, vart tog helgen vägen egentligen? Fast en supertrevlig helg hade man i alla fall.

I lördags var vi hos Anna som fyllt 25 =) Kvällen slutade på Harrys. Riktigt trevligt var det, var ju rätt länge sen man var ute och ännu längre sen man var ute med Anna.




Här dricks det champagne, som Ida bjöd på =)


Anna o Gabbi på dansgolvet =)


Anna o Marie =)


Jag och Anna =)

Som sagt, superttrevligt!!

Idag blir det lugnt. Har en liten sjukling här hemma så det blir inget att gå ut o leka tyvärr som jag hade planerat. Typiskt, nu kommer väl hela lägenheten rivas här pga rastlöshet =( Får försöka o sysselsätta tösen i alla fall. Själv tar jag o städar lite som vanligt antar jag. Är en hel del som måste gås igenom. Speciellt ett par lådor från bokhyllan jag rev för ett tag sen *suck* Jajja, det fixar sig nog.

Har huvudet fullt av annat okcså. Arbetsträning och testamente.. Försökte ge mig på o läsa lite igår om arvsrätt och så, men det är inte lätt. Många paragrafet o så. men nu har jag ett lite hum iaf om vad som gäller plus att syrrans killes bror hjälper oss lite.

Nä nu ska jag återgå till vardagssysslorna. Ha en bra dag alla =)

Puss på er mina vänner.

Röriga dagar, möten och fest.

Håhåjaja.. Det har vart röriga dagar det här. Tova har hamnat i nån sorts trotsperiod eller nåt igen. Det värsta är att man känner sig så maktlös, jag vet varken ut eller in hur man ska hantera detta. Förhoppningsvis går det över snart, väldigt snart.. Jobbigt för oss alla runt omkring.. Dessutom märker ju Theo av att han inte får lika mkt uppmärksamhet som henne nu eftersom man måste ägna nästan all tid åt att lugna ner henne och prata med henne. Så då sätter ju han igång med. Ibland önskar man att man hade en klon, haha. Nä men allvarligt, jag räcker inte till just nu för dem.. Men det får väl gå, jag försöker i alla fall =)

Idag var en snubbe här och pratade om pappas testamente. Har noll koll när det gäller sånt men det blir nog bra. Och nästa vecka är boupptäckningen. Har noll koll där med.. men han snubben verkar bra i alla fall..

Ocj jag har vart frisk nu i en hel vecka =) *peppar peppar* Hoppas det kan hålla i sig så nu också.

Idag var även min syster, lilla julia och dennis här. Syrran skulle ju va med när han gav testamentet också. Lilla julia, hon sov nästan hela tiden =) Sen tog vi en promenad och hämtade Tova på dagis och sen hem och fika. Hon är bara så underbar denna lilla tjej. Jag fick hålla henne en liten stund innan dem gav sig iväg, klädde på henne med =) Man kände sig nästan ovan nu när det var så länge sen man klädde en sån liten =) I april är det ju liksom 4 år sen lillemannen föddes. Fy tusan vad tiden går =)

Imorrn kommer en tjej från FOU (tror det heter så) nåt forskning om råd och stöd som jag ska vara med i. Får 2 biobiljetter för besväret så det är helt okej =) Sen blir det att sitta lite i telefon ang om olika ställen att arbetsträna på. Se hur det går.

Fredag ska jag ner på möte till vår kontakt på Råd o Stöd.

Lördag är det party hos mina underbart vackra rödtopp Anna som fyller idag, 25 igen =)... Ett stort grattis till henne =)
Så det blir superskoj!


Hos doktorn..

Ringde ju dit idag.. Först verkade det inte som om dem hade tid men klämde in mig så gott det gick. Tur det för jag blir lite smått galen snart..

Iaf så ropar en tjej upp mig, tur var väl det då det även rörde sig om lite mer intimare saker. MEN hon såg inte ut att vara en dag över 20 ju.. Så vi pratade o hon lyssnade på lungorna, klämde mig lite här och där under revbenen o då menar ja verkligen under oxå. Hon liksom tog tag vid revben o nästan lyfte, otäck känsla men inte så mycket extra smärta iaf. Sen sa hon att jag skulle lämna blod, göra ett EKG och sen in till gynrummet. Va? EKG? jo hon tyckte det eftersom jag har haft svårt att andas plus att det krampar ut i vänster arm. Okej, dags att börja bli rädd här =/

Nä men blodprovet visade på lite dåligt HB värde, men ingen fara, hade lågt blodtryck 100/60, inte konstigt jag känner mig svimfärdig jämt och knappt orkar ta på mig mina egna kängor. EKG såg bara finfint ut =) Sen var det att slänga sig i gynstolen, inte världens roligaste men hon var toppen... Så nu är det bara att invänta lite andra provsvar.

Så nu sitter jag och tänker på att när jag typ blir sjuk så blir jag verkligen sjuk. Kan vara ett år emellan men sen är det som att allt ska komma på samma gång. Men samma visa varje gång på VC. Nej du har ingen infektion utan ett förkylningsvirus.. Baaah, är så trött på detta. Så nu ska jag bestämma mig för att ta tag i mitt liv och påbörja ett sundare leverne.

1. Rökning- har jag minskat på men ska sluta.
2. Träna/motioner- röra på mig mer. (rör mig varje dag utomhus men ska öka på med längre rutter och lite annan träning)
3. Vitaminer- Nu ska här slukas apelsiner, grape och dylikt som har mkt bra vitaminer i sig plus vitaminer.
4. Kaffe/The- Dra ner på denna underbara dryck och minska sockret däri.
5. Mat- Äta mer fisk, spenat, olika baljväxter, få i mig mer fibrer och annat nyttigt. (detta blir väldigt intressant o se, jag som typ aldrig äter vilket för mig till nästa punkt)
6. ÄTA- äta bör man annars dör man. Precis! Jag måste försöka få i mig mer än vad jag får i mig i dagens läge.
Tyvärr lättare sagt än gjort, vilket jag sagt till läkarna tusen ggr typ. Tror faktiskt också detta sitter psykiskt nu, det har gått så långt tid nu sen jag typ tappade aptiten att om jag skulle kunna äta ordentligt som jag oftast gör på helgerna så är jag så jävla rädd att gå upp i vikt. Så nu har jag sagt det högt också. Jag vill inte gå upp i vikt, MEN om jag tränar o äter sunt samtidigt så går jag ju upp i muskler i stället och då kan jag vara nöjd, men jag vägrar att gå upp i fett. Jag gillar vikten jag har nu, men vissa delar av kroppen är lite väl slappa...

Ja så ser min plan ut men som vanligt så skiter sig väl allt. Så därför sätter jag ingen tidsgräns på nåt förutom Vitaminerna och kaffe/the. Det kan jag börja med direkt.. Om jag nu skulle få en däng och klara detta så uppdaterar jag självklart. Mest för min egen skull för då blir det en slags push =)

Puss på er!


20110119 Onsdag

Hm, nu vet jag varför jag blev typ akut sjuk igen. Jävligt trist att det blev just så dessutom. MEN jag kan inte göra något åt det nu utan bara acceptera läget.... blääääääääähhhhhhhh...........
Får vara glad att jag inte har feber nu i alla fall, däremot är jag jävligt nere pga detta...

På fredag är det dags att lämna bort barnen igen och få pusta ut igen. På lördag blir det eventuellt att jag och johan åker till Lena i motala, barnens farmor. Ska bli trevligt, har ju bara vart där en gång och det var på en snabbvisit efter vi vart på varamon på sommaren förra året.

Sen borde jag ta tag i att städa här hemma och göra i ordning efter ungarna. Jag förstår inte riktigt meningen av att stöka till och förstöra som dem gör? Hur kul kan det vara på en skala tex.. Som nya leksaker dem fått i julklapp, hur länge är dem hela liksom *suck* Nä förstår inte, en sak om dem håller på i sitt rum men att fortsätta i varje vrå i lägenheten är fan inget kul. Börjar tappa tålamodet, jag vill ha snyggt runt omkring mig, jag planerar att fixa en hel del men jag tappar suget totalt när det ser ut så här.

Jajja, thats my life =/

Nu blir det Masterchef USA med sexiga Gordon Ramsey =) Han är fiiiiiiiiiin hehe

Puss på er mina vänner!

Sjuk sjuk sjuk

Vad är detta. Nu är jag sjuk igen, åkte på världens jävla frossa i lördagskväll, kände mig dock inte sjuk men har nog aldrig vart med om en sån frossa jag hade då. Fick frossa i natt igen, världens huvudvärk, och smärta på vänster sida under revbenen ner mot magdelen plus att jag upptäckte en knöl vid ljumsken. jag vet att jag borde ringa vc och kolla upp detta. Speciellt att jag nästan varje vecka sedan julafton åkt på lite feber. Idag hade jag över 39 igen =( Men det är som sist jag sökte, november 2009. Fanns ingen infektion eller nåt, dem kunde inte förstå varför jag haft feber i 1½ månad.. Suck.. så därför jag drar mig för att ringa dem. Min ork är helt borta dessutom. Har nästan bara lust att ligga i sängen o gråta och tycka allmänt synd om mig själv. Men det går ju inte, har ju 2 barn att ta hand om. Och aptiten ska vi inte ens tala om.. Jag mår illa för att jag inte kan äta, och försöker jag äta tar det stopp bara jag känner doften =( Och då mår jag illa pga det... Hur jag än gör så kan jag inte äta..

Jag ger det några dagar, har inte smärtan lagt sig så förstår jag ju själv att jag måste ringa dem. Då får dem fan ta alla möjliga prover på mig..

Vill bara sova......

Jag hoppas bara att det inte är nåt smittsamt så barnen åker på nåt *suck* räcker att jag knappt orkar med mig själv när jag mår så här.. ännu värre om dem oxå skulle bli sjuka. Så *peppar peppar* och jag håller tummar och tår =)


20110115 Lördag

Snart ska vi gå till mamma där min syster och Dennis är med sin sockersöta Julia =) Har längtat så mycket efter denna dagen jag får träffa tösen. Myspys med bebisar <3

Sen så ska barnen sova hos mormor i natt, få lite ordentlig sömn. Sömnen har vart helt fucked up denna veckan.. Känt mig som en levande död som vandrar omkring fast förutom matlusten då haha...

Ikväll blir det myspys, mycket trevligt =)

Förkylningen verkar ha släppt sitt tag om mig nu iaf, lite snuvig men annars mycket bättre än på väldigt lång tid.

Börjar bli lite smått köpsugen på en ny soffa, vill ha en svart eller mörkgrå divansoffa, 3 sits eller hörndivan =) Har kollat runt lite men det är ju inte billigt direkt. Jajja, har mina favoriter så vi får väl se när det kan bli av. Är väldigt sugen också på att tapetsera hallen och sovrummet, skaffa nya köksmöbler och utemöbler till våren. Stora drömmar men liten ekonomi =/ Men förhoppningsvis så är det ändring av det ekonomiska snart. Arbetsträning på G, bara invänta läkarens bedömning tillsammans med APU från AF. Hoppas hoppas =) Några mirakel kan väl få ske i mitt liv nån gång tycker jag.

Vill flytta härifrån med, kommer bli skit av dem bra områdena i skäggetorp nu när det nya bolaget tar över efter graflunds, tyvärr samma bolag som har rosengård i malmö =/ Iofs kanske dem kan va bra här, men det återstår att se.. Vi alla vet ju att skägget förfaller nu för tiden *suck*
Men lättare sagt en gjort att flytta, helst skulle man ha hus men det är också en dröm.. långt borta... Börja om på nytt i ett annat land kanske =)

Nä nu måste jag fixa iordning mig =)

Puss på er mina vänner, Love you all <3

Saknar...


Jag sitter och tänker, o som valigt alldeles för mycket. Sitter och tänker på pappa och hur mycket jag saknar honom.
Hur mycket han kämpade för våran skull och speciellt att få leva tills hans 3e barnbarn kom till världen.
Hur glad han blev för sitt första barnbarn och för sitt andra, speciellt att det var just en pojke.
-Nu kan jag lära honom spela fotboll, sa han med glädje i rösten. Fotboll har alltid varit pappas passion, han spelade mycket i korpfotboll när han var yngre och titta mycket på TV i äldre dar.

En friluftsmänniska var han, vi hade landet och vi var jämt utomhus, i ur och skur. Vi åkte till hans föräldrars sommarställe och vandrade i skogen, högg ved och hjälpte dem med allt som behövdes. Där har man en person som alltid ställde upp =)

Jag vet inte vad jag ska tro om döden. Jag vill inte att det bara ska ta slut så jag hoppas det finns ett ställe där alla är som vanliga igen. Utan smärta, sjukdomar utan dem är hela.

Satt ute en kväll på altan efter nyår precis. Satt och tittade upp på den stjärnklara himmlen och grät. Jag viskade ut i mörkret.
-Pappa, om du finns med oss och vakar över oss, ge mig ett tecken.
Och rakt ovanför mig faller en stjärna.
Kanske låter konstigt för er andra men för mig var det ett tecken =)

Samma dag pappa gick bort spatserade 3 st rådjur på baksidan vid deras hus, samma dag vi åker på begravningen går en jättefin räv vid vägskanten. Pappa älskade djur och vi vill tro att det var ett sätt att visa att han alltid kommer vara med oss.

Jag skulle lägga in bilder från begravningen, så här är dem.





Det här hjärtat var från mig, tova, theo, johanna och dennis.

20110112 Onsdag

Först vill jag gratuelera min syster och hennes fästman Dennis till en fin dotter som kom till världen igår tisdag. Äntligen!! Som vi har väntat. Hoppas man får se det lilla gullet snart, måste se till att bli frisk först, vill ju inte smitta den lilla. Så ett stort grattis igen =)



Gud vilka människor som existerar. Är man över 30 borde man väl vara lite mogen i alla fall tycker jag. Men icke då.. Jajja, the life goes on som man säger =)

Längtar längtar efter besked, sjukt men i alla fall haha, vill uppfylla min dröm snart väldigt snart =)

Puss på er!

Avslappning..väldigt njutbart..välbehövligt..

Då var man barnfri fram till söndag =) Känns dumt och skriva att det är så skönt men jag behöver verkligen det nu efter att våra sjukdagar gått fram o tillbaka sedan innan jul. Så nu SKA jag NJUTA =)


Kom precis hem efter att vart o handlat.. Inte jättekallt ute, rätt skönt egentligen. Hade ja inte vart förkyld så hade jag nog tagit en längre väg hem. O efter man vart ute är det ju så skönt med ett varmt bad, så det blir lite hemma spa här med badskum och ansiktsmask av choklad, nåt nytt så jag hoppas det är bra för hyn =) Kanske ett litet glas rött för att höja njutningen lite extra..

Efter det borde jag fixa nåt o äta o sen tänkte jag krypa ner i soffan med mina söta o gosiga myskläder och kika på gamla skräckisar från 70-talet. Kanske b-filmer men kult =)

Men känner ja mig själv hamnar jag väl vid datorn som vanligt.. Sitter o skaffar mig total info om plastikkirurgi nu. Jag vet vad jag ska ha men läser på om resterande info som verkligen behövs.
Mitt mål är att genomföra detta inom 2011 =) Min kropp=Mitt val! Så det så =)

Hoppas ni andra njuter av denna torsdagskväll för det kommer jag definitivt göra =)

Puss Puss


Öronen ja............. *suck*

Ja det visade sig ju vara öroninflammation, dubbelsidig. Så då satte vi igång med pencillinkuren direkt när vi kom hem igår. I 5 dagar ska hon ta en rätt stark dos 3 ggr dagligen. Hoppas det hjälper! Förra året hade hon 3 st inflammationer, tyvärr gick dem knappt över innan hon påbörja en ny. Är rädd att det till slut kommer bli rör om det fortsätter så här.
Och hon hör ju inget heller, man kan sitta o prata med henne o efter ett tag tittar hon upp på en o säger.. Mamma, sa du nåt? Man får typ skrika åt henne stackarn. Som ibland låtsas hon att hon hör och börjar skratta åt saker som man kanske inte ska skratta åt. Då kan man inte hålla sig själv när man ser henne skratta o sen bli osäker på sig själv om hon borde skratta.. Jajja, hoppas hoppas hon blir bättre snart!!

Idag känner jag mig piggare iaf, näsan som rinner men annars helt okej =) Så det ser lovande ut inför fredag =)

Nä nu ska vi snart fortsätta m städningen här hemma o sen kommer elin o fixar mina naglar i em.

Puss på er

Fan oxå...

Hur länge ska detta virus eller vad det nu är sitta i. Efter nyårsafton kände jag mig bättre o bättre för varje dag som gick. Var bara fortf lite matt i kroppen o lite lite ont i halsen. Mkt bättre om man jämför med veckan uppe i Norr.
Igår kände jag mig verkligen på topp =) Dock märkte jag att flåset verkligen är dåligt nu men både förkylning o rökning gör ju inte det bättre...

Sen när jag la ungarna började Tova gnälla om båda öronen, typiskt. Likadant där att hon nästan var helt bra och så tvärvänder det =(

Värsta jäkla natten hade jag. Ont i halsen o huvudet känns enormt tungt.. Går upp på toan och det börjar verkligen rinna ur näsan, trodde typ att nu förblöder jag lr nåt, haha men det var visst bara täppheten som lossnade men iaf. Så från i natt har jag blivit dålig igen, bara sådär.. Skitkul or not. På fredag ska jag fan vara frisk. Ska ju träffa P och vi har ju inte träffats sen innan jul. Så peppar peppar...

Puss

#Dag 13

Måste försöka återuppta det här nu =)

Den här veckan.
Veckan har precis börjat men jag har lite planer, sen om dem går att göra det är en annan sak. Pga sjukdom o så.

Snart blir det VC med Tova som fått ont i öronen igen. Har gått fram o tillbaka nu i snart 2 veckor med halsont, hög feber o lite ont i örat för att det vart svullet, men nu har nästan svullnaden lagt sig men öronen värkte igår när hon skulle sova. Hålla tummarna för att det inte blir nån pencillinkur igen =(
Annars så kommer T och hämtar henne redan i em, skönt för dem 2 går varann på nerverna och nu när jag är halvdan så orkar man ju knappt inget.

Onsdag kanske min underbaraste tjej kommer, Anna Nylin. Antar att det beror på hur jag kommer att må. Men ja hoppas ja mår bättre.

Torsdag så lämnar jag Theo hos M o T. Sen förbi och kika på underkkläder =) Se om Elingumman har tid att fixa mina naglar på kvällen oxå eller på onsdag under dagen.

Fredag ska jag på bio med underbara P =)

Lördag har ja inte planerat så mkt men ev skulle jag o Johan diskutera upp ett schema om barnen, när dem ska va hos han o så.

Söndag kommer barnen hem igen.

Se ya all

Frågor om 2010.

1. Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förut?: Hm, tror inte det.

2. Höll du några av dina nyårslöften?: Nä, ger det en ny chans i år =/

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: nä inga nära vänner.

4. Dog någon som stod dig nära?: Ja tyvärr, min pappa

5. Vilka länder besökte du?:Inga

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: Mer kärlek haha

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: 20 nov då pappa gich bort =(

8. Vad var din största framgång 2010?

9. Bästa saken: Svårt..kan inte komma på nåt nu.

10. Bästa minnet: Vet inte

11. Bästa köpet: Handlar inte så mkt men får väl säga mitt skidset =)

12. Vad spenderade du mest pengar på?: Barnen, kläder o sånt.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: När pappa mot slutet blev helt klar i huvudet och sa en sista gång att han älskar mig =)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Det kommer vara Jag fick låna en ängel av Shirley Clamps(är ju inte från 2010 men vi hade den på begravningen)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Gått upp o ner men jag var ledsnare med tanke på pappa.

16. Vad önskar du att du gjort mer?: Njutit mer, umgåtts mer med pappa o mina vänner och tagit hand om mig själv mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Tjafsat med mina nära

18. Hur tillbringde du julen?: Med barnen o deras far o hans släkt uppe i Piteå

19. Blev du kär i år?: Kanske ;) eller början till det iaf. Mkt pirr i magen=)

20. Favoritprogram på TV?: Vet inte längre, kollar mest streamat på nätet nu för tiden

21. Bästa boken du läste i 2010?:Ingen speciell, vart mest "tantsnusk" som Harlequin Passion haha

22. Största musikaliska upptäckten?: ?

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Hm, önskade mig inget speciellt så =)


25. Något du önskade dig men inte fick?: Kanske, vet ej.

26. Vad gjorde du på din födelsedag?: Var på stan, linköpingsfesten var ju samma helg =)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja om pappa blivit frisk

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: Rätt snygg tror jag =)

29. Vad fick dig att må bra?: Umgås med min familj, Träffa min underbara vän Anna o haft 3 underbara dejter m en underbar kille =)

30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Haha, alexander Skarsgård i True Blood, sexy so sexy *mums*

31. Vem saknade du?: Pappa

32. De bästa nya människorna du träffade?: Du vet vem du är ;)

Lite info om mitt 2010. Puss på er.

Lite uppdat och bilder från julafton o juldagen.

Tänkte lägga upp lite bilder från julafton och juldagen =)

Tomten ger en klapp t Theo, han var lite reserverad kan jag säga =)

Men Tova däremot gav honom(henne) en kram.

Tova Hämtade en klapp till Theo för han vågade inte.

Juldagen spenderades i en Fiskestuga, kommer ej ihåg vart men det kändes som i Ingenmansland, aif när mörkret trängde på.

En liten eld fick vi upp rätt snabbt , skönt det för det var verkligen iskallt där inne.
Där ovanpå kaminen ställde vi sen 2 stekpannor och stekte fläskkarré och kroketter, mums =)

Efter maten kom drickat fram, haha. Gött och bara det värmde ju. men vid det laget var det nästan för varmt men vi ville ju ha upp värmen för natten.
Mycket trevligt, mycket snack och rätt mycket dricka =)

Kolsvart ute. Blev lite skraj första gången jag var tvungen att gå på "toa" första gången. Men till slut vande sig ögonen iaf =)
På kvällen runt 21 tiden ca fick vi för oss att dra ut med skotern en sväng, fungerade bra på denna sjö ni ser nedanför iaf. Men när vi drog genom skogen o till sist ut på en annan var där inga skoterspår och helt plötsligt ett gräsligt ljud. Skotern havererade =( Blev att gå tillbaka, väldigt lätt kan jag säga när vi är onyktra och får gå i snö som går en bra bit ovanför knät, haha. Vi tvingade J att gå före eftersom han är så lång, men det resulterade i att han tog alldeles för långa steg i stället, fy vad vi garvade. Till slut var vi så trött att vi puttade omkull varandra hela tiden o låg o vilade oss i snön ett bra tag =) Hade rätt ont i skrattmusklerna dagen efter haha.

Ett litet morgonbesök utomhus o jag ville fånga morgonen på bild.

Vattnet eller rättare sagt isen precis utanför =)

När ja kom tillbaka hade J tänt en eld och sakta så började värmen sprida sig.

Medans ja väntade på att värmen skulle sprida sig låg jag i sovsäcken och tittade ut genom fönstret ovanför mig, såg ut att bli en fin dag =)

Här är stugan som är öppen för allmänheten, verkar rätt eftertraktad iaf för det kom förbi flera skoteråkare, ensamma eller i grupp och stannade för att dem ville in hit =)

Packning för hemfärden, hade en kälke efter skotern där vi la alla grejer och själva satt och njöt av åkturen.

Lilla jag helt klädd som man ska i bara skoterkläder. J´s faster lånade ut dessa kläder till mig och jag kan ju säga att jag aldrig frös =)

Denna dag/kväll/morgon var helt underbar. Jag är så tacksam för att jag fick uppleva detta. För här nere i söder kommer det nog aldrig att hända =(

När vi kom hem till Piteå igen så var båda ungarna sjuka =( Så resterande dagar där uppe var i stort sett inomhus =( Var väldigt tråkigr för vi hade planerat rätt mkt. Men J o jag fick en dag på stan iaf och shoppade lite rea medans barnen var hemma hos Göte o Birgitta med deras farmor o kokade Palt som var färdigt när vi kom hem och det var riktigt mums. Det var nog det första jag kunde äta sen jag blev sjuk, blev bara 2 men iaf =) Konstigt nog har jag inte gått ner mer än 1 kilo fast ja knappt ätit nåt på 1½ v.

Nä men förutom sjukdom så har vi haft det jättetrevligt däruppe och jag saknar det. Tyvärr kändes det som att det var sista gången nu med tanke på J och mig.

Men jag tackar alla däruppe för ett underbart välkomnande=)




RSS 2.0