Torsdag 14 Juli

Sista veckan på semestern. Dock har jag inte velat haft någon semester alls, men hade inte så mkt val då vi stängde v 27 o v 28. Men jag ska inte förneka att det varit liite skönt iaf :) Har ju haft en del avkoppling och haft en del trevliga saker man gjort. Men ack så rastlös jag varit den mesta av tiden. Nu ska jag njuta av dessa 4 sista dagar för sen är man tillbaka och får oroa sig igen över om man kommer få stanna kvar på en utvecklingsanställning eller inte. Väldigt stressande att behöva gå och oroa sig över det hela tiden kan jag säga. Min arbetsträning går ut nu den 20e augusti. Vad ska jag göra efter? Har ingen aning. Det enda jag vet är att många slåss för att jag ska få vara kvar :)
(utom handläggaren på AF förstås, lite av en surtant:( det där).

Igår hade jag Anna här. Mkt gamla minnen och herregud vad vi skrattade :D
Behövde verkligen den här kvällen med min Anna. Är så glad att jag har dig i mitt liv!!

I söndags föll jag.. Känslorna tog över totalt och varje natt har jag legat o gråtit. Tankarna på pappa kom tillbaka så starkt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sorg blandat med ångest över att jag knappt varit ute vid graven.
Men jag ska dit idag, Johan fixar en bil så han kan köra mig dit. Jag har en känsla av att jag kommer bryta ihop igen..
Jag har kommit fram till att jag inte har sörjt på ett riktigt sätt, och jag vet varför. Medicinen gör att jag blir avtrubbad, känslomässigt. Visst, klart jag gråtit men jag har inte gråtit på DET sättet jag skulle behöva. Men jag måste ju ta medicinen.
(en del slarv nu under semestern, vilket orsakat denna ångest och enorma sorg igen. Men det är bra, det behövs.Men jag måste ju börja ta den nu igen eftersom allt ska funka med jobbet o så)

Jag har insett att den här bloggen har blivit mer o mer självcentrerad. Men som jag skrev en annan gång, Den är min terapi! Inte för att jag tror någon läser heller men, men.

Ska snart uppdatera min andra kategori förresten, "inredning i mitt lilla hem". Håller ju på med en massa projekt. En del tror jag att jag berättat om lite smått men bilder och mer detaljerat ska upp nu i den katon :)
Har så mkt på G att det blir lite rörigt eftersom jag inte är färdigt med allt :)
Sen funderar jag på att fixa en ny kato oxå, om smink, hår och skönhet, haha. Lite klyshigt men har ju typ skaffat alla färger på ett nagellacks märke. Så varför inte visa :) Visa före och efter bilder på mitt plump lipgloss :)
Jaja, det märks när det kommer upp.

Vill skaffa en ny header till min blogg, men jag fattar ju inte hur jag ska fixa en snygg ju. Blir galen, satt en hel kväll o försökte med det i våras med photoshop och dylikt. Men det blev bara skit.

Några tips? :)

Ha en trevlig dag alla <3

RSS 2.0