En anledning att fira....!


Yes! Då är man äntligen tillbaks. Tillbaka till allt känns det som.
I tisdags så började äntligen mitt arbetsliv igen. Gud vad jag saknat detta, att stå och expeditera kunder och skratta och bara vara glad. Att få hjälpa till helt enkelt.

Men jag var lite pirrig i magen, inte på ett nervöst sätt utan förväntansfull. Men när jag fick första kunden så kändes det som om jag först tappade huvet. Men allt gick bra och när kunden gick därifrån då skakade mina händer helt okontrollerat. Men jag skötte det väldigt bra för att ha vart borta i 3 år och 8 månader. På ett sätt kändes det som om man aldrig varit borta överhuvudtaget. Allt bara flöt på. Resten av dagen var kanon och när jag stod helt ensam på lunchen så var ja helt coollugn. Hade det vart förr hade ja fått ont i magen och funderat på hur snabbt jag kan ta mig till toan utan att nån märker det *asg*

2 dagar har jag bara jobbat, idag var jag ledig men när jag vaknade i morse så VILLE jag JOBBA! Men lugn i backen. Vecka 34 och 35 är totala. Jobbar nästan 2 hela v. Men det är ju för att vi slår igen butiken snart och har nyöppning 28/8.

Första dagen kändes det lite konstigt att vara borta så länge från barnen. När man kom hem så var det ju bara 1½ timma tills det var läggdags. Så nackdelen är ju att man inte får så mycket tid med dem som förr. Men samtidigt är det ju skönt att få sin egna tid med kollegorna. Träffa vuxna med andra ord. Man lever inte i den här instängda bubblan längre. Man är ute och tar nya andetag.

Så jag känner verkligen för att fira mitt nya liv. Fortfarande mamma men en ny kvinna med en karriär som jag älskar! Så till helgen efter jag jobbat på lördag så ska jag nog köpa mig en flaska fint vin =)

RSS 2.0