Värme, fiske och garv....

Ååååh gode gud!!!.... DET är verkligen varmt, just nu molnigt, ingen blåst oi 29 grader varmt. Okej, ska väl inte klaga men man vill ju gärna ha en rejäl urladdning nu alltså så man får luft (även om jag kommer springa o gömma mig)

I fredags åkte ungarna m M o T till stockholm, första gången på hotell- 2 nätter. Jag har fått lite bilder från när dem var på skansen, grönan o kungsträdgården. Nu är dem bara en halvtimma bort från mig sen kommer skruttisarna hem och det ska bli så skoj att höra deras berättelser =) Och krama dem så klart, har ju inte sett dem sen i onsdags..

I lördags morse åkte vi tidigt till hovden (syrran, dennis, micke, jag o johan) Redan asvarmt, men inte direkt strålande sol. Skönt m tanke på att vi skulle vara där till kvällen.. Förutom några mört (2-3 st) fick vi en regnbåge =) Lr rättare sagt Johan fick... Igen... Precis som förra året =) Men kul hade vi.. Det roligaste var väl egentligen att Dennis var med... Klumpigare människa hittar man nog inte... nånstans haha..  Skulle jag räkna upp allt han gjorde skulle det inte ens gå att räkna på varken fingrar eller tår... Några saker kan jag ju dra upp haha, som att han slog till Micke och mig med spöt när han skulle dra av linan eftersom han lyckats fastna i nåt... Igen... Halkar ner i vattnet men sätter sig som tur är på rumpan på kanten.. jajja orkar inte säga mer =) Några misstag gjorde vi nog andra med men inget värt att säga nåt om.. Dem var små =) Men ett gott skratt förlänger livet säger man.. Då lever vi alla jävligt länge nu i så falol, så mkt som vi garvade o fick onda blickar från andra fiskare..

Med andra ord var det väldigt varmt, ingen direkt fiskelycka för oss andra men en väldigt rolig dag iaf =)
I går blev d poolen här på baksidan. Räckte ju att man stod still så var man genomsvett..

Jajja, en kopp kaffe till o en liten cigg =)

Mina sista ord för denna gång blir Grattis än en gång älskade syster o Dennis för att våra barn ska få en kusin nästa år =)

Pusssssssssssssssssssssssssssss and out

RSS 2.0