Lite kort

Har ju glömt lägga in lite kort från påsk o så. Så nu kommer det =)


 
Blev ju lite födelsedags fest oxå eftersom Theo fyllde 2 år på Långfredagen. Sen bar det av ut till mjölby där det blev både fest för theo och påskfirande.


Påskafton i Vidingsjö hos farmor.


Hade dock lite mer kort men det har ej funkat att ladda upp bilder i 2 dar *suck* Lite arg är jag.........

Lite om pappa och mamma...



Hm, pappa skulle höra av sig idag om att han skulle komma in efter US-besöket. Men har inte hört nåt.  huvudet snurrar av frågor och andra tankar. Tänk om han var så dålig att han inte fick komma hem? Men då skulle väl marie ringt hoppas ja... Men man vet ju aldrig. Det kvittar om det är mitt i natten telefonen ringer o dem säger att snart är det dags, ja skulle åka upp och aldrig lämna hans sida.... Jag skulle stanna och prata o prata....Fan vad jobbigt detta är. Man blir aldrig kvitt tankarna och känslorna, dem finns där, hela dagen, hela natten. varje sekund. Ibland vill man bara stänga av. men det går inte. Och jag blir rädd, rädd för att ringa.... Ringa bara för att fråga - hur är det? Låter så lamt nu. Man vet ju svaret.
Ska ringa i morgon till dem. Vill veta vad läkarna sagt den här gången. Om dem gjort ny röntgen och, ja, hela hans allmäntillstånd vill jag veta.
Jaha, min lilla pappa. Lustigt orättvis världen kan vara!



Idag skulle man städat men hamnade som vanligt hos mamma o syrran på kaffe. Snack o planering av mammas 50årsfest på lördag. Ska bli skoj.
Pratade med chefen oxå om att ja väntar på sjukintyg. Så än så länge har ja inte fått kicken iaf. men man blir ju orolig. Men man måste väl få en chans att få hjälp att komma tillbaks oxå innan nått händer. Ja hoppas det iaf.

Gick till kuratorn men fick reda på att hon glömt avboka pga möte. Inte så kul, men men. Ringde mamma o sa att hon kunde möta mig i centrum eftersom vi ändå skulle handla. Så ja går o strosar i affärerna och börjar precis undra vart hon tagit vägen när mobilen ringer o hon ber mig komma ner till cykelstället för hon tror att hon brutit benet... Vafan har du gjort nu är det första som kommer ur min mun samtidigt som jag typ springer ner. Då jag kommer fram till henne så dyker en väninna till henne upp, och tur var väl det för hela foten såg ut att vara i en konstig vinkel. Så vi 2 kämpar med mamma på cykeln till VC. När vi kommit halvvägs så åker en färdtjänstbuss upp bredvid och frågar vad som hänt och om han kan köra henne. Tacksamt tar vi emot hjälpen. Vilken ängel den mannen var till skillnad på den folkmassa på 7 pers som stod vid öppningen in till centrum ca 10 m från och såg mamma ramla omkull och inte kunde ta sig upp själv. Dem bara stog och glodde, fortfarande när jag kom fram till henne ca 5 min efter det hänt. Blir så jävla förbband på sånt folk!!

Iaf så fick vi snabbt komma in till sjukgymnasten som klämde och kände. Inget brutet iaf trodde hon, men skulle inte svullnaden och den intensiva smärtan lägga sig så blir det akut in. Den största jäkla fotknöl ja sett, så himla svullet.
Stackars mamma som kanske snart ska arbetsträna, skulle städa och laga mat tills på lördag. Nu får jag och johanna göra det mesta. Vilket man självklart gör. Det är ju hennes 50 årsfest och den ville hon inte ställa in. Det förstår ja.

Nähä, ja skulle kunna sitta här hela natten och bara skriva o skriva om mina känslor o tankar. men min syster tycker att det blir långt som en bibel =) Så ja säger Godnatt nu!

Puss
Love you mum and dad!
And of course my sister, J and my little monsters =)

Black monday, soon...

Helgen blir lung och fin.

Men min vecka som kommer  blir absolut inte lugn. Telefonsamtal med läkare på måndag. Samtal med kurator och jag måste ner till jobbet en snabbis. Tyvärr pga läkarens ignorans ligger jag pyrt till på jobbet. Tjänstevägran, visst låter det fint bland mina meriter nu om jag får kicken pga det. Men vad ska jag göra, vara otrevlig och bryta ihop mitt framför en kund för att det känns som om jag ska dö när jag får panikångest? Tydligen verkar dem vilja det.
Det enda jag begär är tabletter mot det så ja kan återgå till jobbet som en normal människa. Men inte ens det fattar dem!
'Nu blir ja så förbannad när ja skriver om det för jag har sagt flera ggr om min ångest och jag har bett om hjälp på mina bara ben. Men möts bara av tystnad och press på ut i arbetslivet igen utan tillräcklig hjälp. Jag säger till dem med tårar i ögonen att jag är livrädd att jag ska hamna i det svarta helvete jag en gång varit i om jag inte får hjälp. Återigen tystnad...

Bara kuratorn som lyssnar, verkligen lyssnar på mig men tyvärr kan hon bara hjälpa genom att lyssna. Hon är ingen läkare. Man undrar om läkare tänker så att om en patient bryter ihop tillräckligt och sen tar sitt liv ltr skadar sig så slipper dem det ansvaret för då hamnar det på psyk på US i stället. Dem kan liksom bara slippa igenom allt med patienten. Skicka vidare ansvaret på någon annan.  Det är det intrycket jag iaf får...Varför finns dem om dem inte hjälper än?

Jag känner mig illa behandlad. Som då jag var där pga att sjukskrivningen tagit slut o min förra läkare skrev att ja skulle på uppföljning innan något annat hände (1 inhyrd läkare som verkligen lyssnat o så får man sen en annan päronskalle). Nej du blir inte sjukskriven längre. Du ska ju jobba idag.
IDAG!! Vadå idag. Uppföljningen då.
Nej, du ska jobba idag.
Inget koll på hur ja mådde lr nåt. Bara skjutsa vidare personer som har ett sånt mörkt förflutet bakom sig som jag vidare till jobb och press på 2 sek. Inte konstigt att ja bröt ihop och blev än värre. Mamma sa att jag är på väg neråt igen, rejält. Pga deras ignorans.

Hur många ggr egentligen har man inte läst i tidningarna om självmord som eget recept pga av vårdens ignorans. Det är förjävligt och jag blir så förbannad oxå. När jag själv drabbats och vet hur jävla svart allting är. När man äntligen tar steget och ber om hjälp (vilket är jävligt svårt att ta som sjuk) så möts man bara av en stenvägg.  "Suck" Inget litet hål att ta sig igenom ..

Mamma 'r så förbannad nu också på dem så hon skulle ta snacket med läkaren. Och verkligen banka in lite vett.

Bara sorg

Min syster berättade om en liten pojke igår som hade cancer. Det stod om det på aftonbladet. Det handlade bara om dagar kvar för den lilla. Hemskt att vara så liten och oskyldig när man får en sån dom..

Läste aftonbladet nu och läste om honom nu.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4901243.ab
Viktor har somnat in.

Bröt ihop totalt... Vet inte vart jag tar vägen snart.. Vart jag än vänder mig så finns den där onda sjukdomen överallt, nätet, tvn, radio o tidningar. Jag kan inte komma undan.

Jag ber och ber att pappa ska kunna slåss mot sjukdomen och att han ska kunna vinna. Men jag vet att det är lönlöst. För första gången i sitt liv har han mött sin överman........

Love you Daddy!

Bra till dåligt, bara så där......

Ingenting är som man vill.
Jag och pappa rök ihop tidigare i veckan. Känndes ju inte alls bra kan jag ju säga. Jag mådde skit och det hade han oxå gjort.... Vi är sams nu men .. fan, det får inte hända igen. Man vet inte alls hur lång tid han har kvar.

Det värsta är när man pratar med han och frågar hur det är med dem. Jo, det är bara bra får man som svar. Nåt man litat blint på.. Klart han inte  erkänner, det förstår jag nu. Ingenting är bra. Klart han inte mår bra, vem skulle vara det när man fått en sån diagnos på hjärntumören.

Men vi trodde verkligen att allt var bra, att det gick framåt och att strålningen kanske hjälpt. Men när vi var där ute igår fick nog jag och syrran en stor chock. Han är tröttare igen, på väldigt dåligt humör, dödsångest och sen har han fått tillbaka känselbortfallen i vänstra armen igen. Det känns som om det bara tyder på en sak liksom... att den vuxit/spridit sig? Jag vet inte och jag vill inte veta. men dem skulle väl åka upp till sjukan snart igen vad jag förstod på Marie. Men jag får känslan av att pappa vill att det endå ska ske efter påskhelgen (träffa släkten) 
Förra året vid den här tiden sprang pappa runt och lekte med alla barnbarnen. Nu stod han still eller satt hela tiden. När jag är med honom vet jag varken vad ja ska tänka lr säga. Typ som om jag är rädd för att öppna munnen och sen brista i storgråt inför honom..  Varför kan jag inte bara få ur mig allt i stället.
Att bara tänka o tänka får mig att bli galen!

Men se lyckan i barnens ögon att få vara där ute igen gjorde mig lycklig iaf. Dem hade en underbar dag och förhoppningsvis var det inte den sista där ute!!

Älskar dig pappa, så mkt att hela mitt hjärta värker. Jag önskar att jag kunde göra dig frisk. det är inte rättvist det här. Du som aldrig gjort en fluga förnär. Du som alltid vart så snäll och ställt upp för oss. Du som alltid funnits för oss. Älskar dig så mkt!

Theo 2 år, släktbesök och bus.

Då var det långfredag. Helgen med en massa godis närmar sig =/ Är väl inte så pigg på det men vad ska man göra när barnen ska få en massa påskägg av mor och farföräldrar. Själv ska jag bara ge dem lite  lite godis och sen så får dem varsin boll av mig plus lite annat i klädväg. Theo får en boll med cars och Tova en boll med Tingeling. Det kommer att bli upskattat, det vet jag.

Idag är det även Theos 2 årsdag. Att han redan blir 2 år kan ja knappt fatta =0 Tiden har gått så snabbt. Se om han gillar sin polisbil som har en handenhet som kör fram o tillbaka och låter. Den får han från mamma o pappa. Ingen ide att ens tänka på några andra leksaker än bilar. Dem används ju endå inte. Bara bilar o bilar fortfarande.

Kl 13 ska vi vara i Mjölby. Där blir det lite påskpynt av syrenbusken. barnen ska sätta upp fjädrar. Sen skulle Theo firas lite där oxå.

I morgon ska hela familjen plus mormor och Pelle till Farmor Lena och fira påsk. Barnen får godis och ha det roligt medans vi vuxna sitter i solen och njuter av en kall öl. Tycker jag inte låter så dumt =) Hoppas bara det blir så soligt som dem utlovat.

På påskdagen var det meningen att vi skulle till min farmor o farfar men naturligtvis som oftast är ju ungarna förkylda. Minsta lilla förkylning är tyvärr livsfarlig för farmors hälsa. Så det blir att stanna hemma och ev grilla i stället.


Usch ja. Igår åkte jag och johan o handlade. Var tvungna att ta en snäng till Maxi, systembolaget och toys r us. Tyckte vi hade gåååått om tid. Men gud vad folk det var ute. Var bilköer, inte så farligt på systemet lr leksaksaffären men Maxi, oooohhhh *suck* När kl var 1415 , vi var inte riktigt färdiga (fått armbåga sig fram o johan tyckrte det var värre än Ullared.) så blev ja tvungen att be mamma hämta barnen. Fick panik!!! Kom ut från maxi typ en halvtimma senare och då var det bilkö vid rondellen där gamla burger king låg förut fram till bergsrondellen. Helt sjukt. Som ja sa till johan så måste påsken vara en svart helg ur trafikanters ögon. Så ni som ska bila nånstans- take it easy o var uppmärksam. det kan ja lova att ja tänker va när vi åker till Mjölby. man vet ju aldrig.

Nehe, blir nog inga inlägg mer nu under påskhelgen om det verkligen inte är nåt viktigt lr roligt (som tova tex har sagt)

Ha en riktigt underbar påsk med era älskade-vänner, familj och alla andra =)


GLAD PÅSK!!

Lite kort.



Haha, tror både ja och Tova va lite trött när kortet togs =)



Lillskrutten vill inte lägga sig.


Mummy loves you, Tova & Theo!

Underbart! Underbart!

Vilket härligt väder vi haft idag =) Har typ suttit på mammas balkong hela dagen idag. Och jag som hade så mkt att göra hemma innan ja ska iväg och jobba imorrn. Men vem kan motstå: solsken, värme och glass =) Inte jag iaf.



Jaha, första äkta brännan i år då. Man glömmer alltid bort hur mkt solen tar i första början, som ni ser här.
Snyggt va? =)

Puss på er och hoppas ni haft en toppendag som jag.

Sol och glass och ***** ipred........*suck*

Snart dags att gå till dagis. Har vart ensam med Tova i natt. Väldigt skönt. Tova är ju så att om hon är arg lr ledsen på något (det förflutna tex) så går allt ut över mig. Men från i går kväll har vi haft det jättemysigt. Hon har varit så glad över att ha haft mig för sig själv. Vi har haft kul helt enkelt =) Dessutom har ja kunnat sova (med lite hjälp från imovane) Somnade vid 23 i går, skillnad mot kl 04 i förrgår natt.

Efter lämningen ska jag o mamma gå en prmenad i vårsolen. In på DHL service point och där ska jag nog ta o köpa en glass oxå. Sitta o njuta i solen och äta glass. Finns inget skönare =)

t ova

=) tova skrev sitt namn ovan. Hon är så duktigt =)

Nä, dags att borsta tänderna.

Ha det gott i vårsolen.

Edit:: J**** ipredlag!! Pontén, släng dig i väggen!!!

RSS 2.0