En kant av otur.

Alltså, varför ska just mitt liv kantas av otur för jämnan?
Kan inte jag bara få leva ett normalt liv?

Det har hänt lite men tex som igår. Vi hade varit och handlat och vart i lekparken. Johanna gick till baksidan med Theo för vi skulle plocka äpplen och jag och Tova gick in i trappen för att lämna vagn och lite saker. Så jag böjer mig ner, alldeles för snabbt för att plocka upp grejor i korgen under vagnen och PANG, reaktionen gör att jag snabbt flyttar mig bakåt och håller på att ramla in i väggen. Då har jag missbedömt avståndet till den andra vagen och eftersom ja skulle skynda mig för att jag även skulle öppna dörren så drar jag in i vagnshandtaget med ansiktet, eller rättare sagt näsan. Hör hur det krasar till och börjar värka meddetsamma. Hittade knappt nycklarna i väskan då jag typ blundade för det gjorde så ont, lite tårar trängde fram och det kändes som om det började störtblöda men det var bara snor som släppte. Tova bara tittade på mig med stora ögon.

Så vi går genom lght och jag blir irriterad för lilla minsta och tänker (nu är det alldeles för mkt som hänt på sista tiden, ja pallar inte mer).

Går ut till Johanna och Theo och vi plockar en massa äpplen, även fast vi är övervakade av dem idioter till grannar jag har över mig. Dem tror dem äger allt här. Så bara för det plockade jag ännu mer. Tänkte att (come on, kom ner ni och säg nånting för nu är jag laddad av ilska!) Gjode ännu ondare när jag böjde mig ner, blev ett jättetryck över näsan.

När vi kommer in tittar ja i spegeln och den är lite svullen och den går att vicka mer än innan?! Kan knappt nudda den men ja måste ju undersöka. Ingen störtblödning iaf, skönt att ja slapp det den här gången, sist forsade det ju.

Kunde knappt sova i natt för det gjorde ju ont och så hade jag heikoptern Tova jämter mig och ja var livrädd att hon skulle vispa till mig med en arm eller ett ben. *suck*

Kollade näsan nu när jag gick upp och den är ännu värre nu en i går!!! En tjock näsa! *snyft* Men tack o lov ingen blått lr gult som syns.

Känner mig inte i form direkt men får väl stoppa i mig (i protest) lite väktabletter så går det väl bra att jobba idag.

Så länge ja tänker på att min stackars näsa har ont(antagligen är bruten igen) så funkar det ju. Men som i natt när det började klia mitt i sömnen tänkte man ju inte alls *AJ*

Dags att försöka sminka sig? See ya later!

A wonderful day

Bästa dagen på länge tror jag. Både på jobbet och hemma.
Efter den här veckan som gått så äntligen kom en dag som gått bra =).

Iaf så stegade jag upp kl 0645 då Théo vägrade att somna om. Strax efter kom Tova upp så vi åt lite frukost och tog det lugnt innan det var dags att gå till dagis.

Tova har blivit så duktig på mornarna, visst är det lite tjat men hon börjar sköta sig själv mer och mer.
Annat är det med Théo spm kommit in i en trotsperiod och ska göra llt som Tova gör och lite till. Säger man åt honom är det bara nej som kommer ut från hans mun *suck*

Iaf, kommer till jobbet och fick jobba med Andrea för första gången, hon var extra för Nathalie är sjuk. Mycket att packa upp, en hel del nyheter. Väldigt söta =) Nej madde du får inte köpa något mer nu *asg*

Katarina bad mig att göra iordning ett volymbord med både nytt och lite äldre svettiskläder. Temat lek med andra ord.

Oj, jag har inte dekorerat sen innan jag blev sjukskriven. hur ska detta gå. Jag hade i stort sett gjort allt när jag kände att jag behövde lite hjälp, precis då kommer Andrea och jag ber henne säga va hon tycker och vi ändrade endast på 2 högar och sen blev det toppensnyggt =)

När jag vikt allt i snygga högar (får alltid komplimanger för det av kollegorna) hann jag göra dockorna oxå. Vilket var lite svårare då vi har helt ny inredning och nya dockor. Men det var kul! Man kände sig extra behövd och extra duktig.

När jag kom hem gjorde jag i ordning lite och satte på love music. Nöjd över att vara helt ensam. Barnen är hos Johan hela helgen.
Jag tappade upp ett hett bad med skum som luktar blommor, tände 5 ljus varav det ena var ett lukta gott ljus med vaniljoch smultron doft *sniff sniff =)*  Så där låg jag och äntligen fick ligga hur länge jag ville utan att nån tjatade på mig och drack ett glas rött. Ett underbart gott vin. Argento heter det, är inte så dyrt, typ mittemellan, 79 kr. Mitt favvovin just nu =)

Så nu sitter jag här och njuter och känner mig riktigt härligt ren  och fixad =).

Nåt glas till går väl ner men inget mer sen. Jobbar i morgon oxå och måste självklart vara på tipptopp.
När jag kommer hem så är det meningen att jag ska njuta, kanske gå på den lokala puben här i skägget bara för att få komma ut lite. Men om jag har rätt så kommer jag väl att överväga att gå hem till mina små. Fasst, jag ska ju verkligen passa på att få min egna tid nu när dem är där.

Ja vi får väl se. Beror mest på om min syster vill hänga med dit. Har aldrig själv vart där men att ta ett par glas där kan ju inte skada antar jag.

Nä, nu ska jag återgå till soffan, lite klassisk CSI och mitt glas. Och inget, och det menar jag, ska få störa resten av denna kväll =)

Ha det gott allesammans, för det ska JAG!!!

Ofrivilligt ledig. Men vad göra.

Jaha, då har man tagit sin allra första vabb-dag. Stackars Tova! När jag kom hem i onsdags kväll efter att ha jobbat stängning så sov hon. Mamma var här och såg till dem och jag hade väl varit hemma i 10 minuter när hon vaknade och vi bar över henne till min säng eftersom hon var så ledsen. Mamma tyckte hon kändes varm så ja hämtade febertermometern. Jadå, 38.5 hade hon. Som tur var så var jag ledig igår iaf.
Men stackars lilla gumman (mig med), det blev inte mkt sömn den natten. Hon sov oroligt, gnällde och yrade lite.

Igår så verkade allt normalt. Lite feber på morgonen men under dagen var hon rätt pigg. Gnällde lite över att hon hade ont i tänderna så jag kikade i hennes mun och såg inget som tydde på hål (tack o lov). Däremot la jag märke till några blåsor på tungspetsen. Tittade lite till och ser att det är små blåsor i nästan hela munnen. Så den här natten har absolut inte varit en dans på rosor. Känner mig som en zombie nu.  En annan gång fick hon oxå blåsor när hon blev sjuk, då hade hon magsjuka iofs.

Tror att blåsorna beror på för många äpplen och att hon har lite av en stressmage (3 år o redan stressmage!), hon har problem med att kunna göra nr 2 ibland. Och så är hon ju i farten jämt och ständigt, aldrig still liksom.

Idag skulle jag haft ett medarbetarsamtal med Katarina (BC) och jobbat nästan hela dagen. Mamma skulle tagit Tova och Theo på morgonen o sen lämnat theo på dagis till johan kom hem. Men så ringer hon kl 07 och ligger med hög feber! Typiskt. Men jag känner mig lite skuldmedveten att hon jämt blir sjuk när hon träffat nån av barnen som är sjuka.

Som tur var kom jag ihåg katarinas hemnr o kunde ringa.Så nu har jag änmält vård av barn och förhoppningsvis så är ingen av dem sjuka på måndag för då måste jag ner till AMS.

Lämnar Theo kl 10 idag och han får stanna ett par timmar så jag hinner handla och ta hand om gumman lite. Måste till apoteket och köpa bedövningssalva till munnen så hon kan äta och dricka som vanligt. Och framförallt sova =) så en annan oxå får sova.

Dags och göra i ordning sig.

Ha en trevlig helg gott folk!


Ett nytt steg i min värld.

Nu är jag arbetssökande. Nej, jag ska inte sluta mitt nuvarande jobb OM det inte dyker upp nåt bra jobb inom handels som det är minst 75% på. Men det gör det ju ändå inte. Känner mig som människorna förr i tiden. Måste  ha 2 jobb för att klara sig en hel månad *suck*

Mer jobb och ännu mindre tid med barnen.

Ibland undrar man. Är pengarna värda mer än tiden med barnen? Självklart inte men man måste ju kunna försörja barnen och sig själv..

Problematiskt.
Synd att ja inte jobbade 100% förr så ja kunde stämpla upp resten nu.

Får se vad min nya handläggare säger vid mötet.

Är det slut nu?

Det finns så mycket man funderar på henom hela livet. En sak ja aldrig kan få ur hjärnan är att nån gång kommer jorden att gå under. Det blir ju inte mycket bättre då att nyheterna går ut med en artikel om att forskarna håller på med nåt ja absolut inte vill veta något om men det går ju inte att undvika vad som händer i världen idag.

Aftonbladet hade en artikel idag där många insändare hade kommit från både föräldrar och lärare.

En lärare berättar. Rädslan syntes i  ögonen på dessa gråtande barn. Särskilt en tjej hade ganska bra ångest av det hon hade hört.

En mamma skrev att hennes son var väldigt stressad med feber och täppt näsa pga det han hade hört. Han var så övertygad av att det han hört skulle hända så han hade klätt sig fint, bortat håret och tänderna, för om det nu skulle hända så ville han vara fin när det skedde.

Jag satt med tårarna i ögonen när jag läste i artikeln och undrar hur det ska gå med dem stackars barnen. Som vuxen kan man väl något hantera sånt man hör men barnen som inte ens kommit in i vuxenvärlden, som försöker hitta sin identitet inför det stora klivet. Hur ska dem tackla det dem står inför? Ska dem behöva växa upp på 2 sekunder?

Själv har ja inte läst på om vad detta big bang experimentet går ut på. Bara ordet big bang låter så negativt i mina öron liksom. Men hur det påverkar generationen under mig gör mig så arg. kan inte forskarna bara hålla mun och låta det vara hemligt i stället om nu jorden ska gå under.

För JAG vill iaf inte veta något om det nu ska ske. Jag vill bara leva som vanligt med mina barn utan någon rädsla för det man ändå inte förstår!

Nog sagt från mig.....

Stressigt men kul...

Ååh, nu kan man pusta ut lite.
Dem senaste 2 veckorna var minst sagt stressiga. Men det har vart så kul =) Att få börja om på helt nytt med både ny butik och en helt ny kollektion. Kan det bli bättre ? Tror inte det =)

Den 20 augusti åkte vi till Stockholm för årets Road show. Den morgonen började väl dock inte så bra för mamma ringde kl 08 när jag satt på tåget och var halvvägs upp och sa att ungarna nog börjar bli sjuka. Men vad skulle jag kunna göra? Hade sovit hos Johan då jag gick upp kl halv 5 på morgonen för att hinna. Men men det ordnade sig.

Väl uppe i sthlm så blev det fika (var något försenade pga signalfel) sen satte roadshowen igång med info om klädernas nya o gamla funktioner, försäljning, årsbudget m.m Allt man behöver veta när man jobbar inom ett så stort och expanderande företag. Vilket jag är så nöjd med. Vi är på väg att ta hela världen =)!!

Roadshowen slutade kl 17 så då hade vi 3 timmar på stan =) Men vi han inte mkt. Var inne på lagerhause för att kika om ja hittade glasunderlägg till johans fina glasbord. Oturligt nog så var dem slut just då och skulle komma 2 dar senare =/

Just ja, en skjorta köpte jag på H&M, ja hoppas att just den skjortan inte finns här i lkpg =)

Var hemma kl 2230 ca och sov hos Johan (som en liten gris kan ja säga) Började tidigt i gamla butiken och stod där ensam hela dagen och tog hand om dem få kunder som kom in. Jessika och Madde J var nere i källaren och slängde en massa skit som skulle bort innan stora lasset skulle gå. Kändes jättekonstigt kan jag säga.

När jag äntligen kom hem på kvällen så fick jag äntligen krama mina barn. hade då inte träffat dem sen tisdag kväll. Gud vad kramar och pussar jag fick och gav till dem. Underbara barn! =)

Hela fredagen i nya butiken. Upp med alla varor, damma av och plocka upp nytt. Framåt 18 på kvällen var vi alla helt fewl i huvudet pga av trötthet att vi garvade åt allt. Kl 19 tyckte Katarina att vi skulle gå hem för då hade vi ändå fått upp det mesta tills Deko skulle komma på måndagen. dessutom hade vi jobbat så bra att vi slapp jobba lördag oxå. Tack, nu fick jag äntligen umgås med mina barn 2 hela dagar.

Måndag, tisdag och onsdag var fullspäckat!! Minst sagt. Tidigt morgon och rätt sen kväll. Deko var där och fixade inredning och hängning medans vi andra stod och packade upp, larmade och galgade eller vek. Onsdagskvällen var det goodbye till gamla butiken. Var där från 18 till 21 och packade ner kläder som skulle skickas till kosta eller stora lagret.

När jag kom hem tänkte jag att jag kommer inte kunna somna då jag låg och tänkte på invigningen dagen efter. Somnade nog innan jag hunnit lägga huvudet på kudden =)

Torsdagen den 28 augusti. Den stora dagen!
Var där kl 815 för att vi skulle hinna städa (vilket inte är så lätt med det nya golvet, ska inte klaga det är skitsnyggt men svårt att att hålla rent) sen han vi med en friukost. Alla tillsammans med camilla och johanna från stockholm som var där för att vara med på invigningen.Annelie som jobbar inom Deko men är föräldraledig just nu var även med tillsammans med Wille ca 8 mån.

Kl 10 gick startskottet. Lite lugnt till en början men sen blev det att göra =) Vilket var himla kul förutom att man inte lärt sig var allt fanns. Men det hade kunderna förståelse för.
Kl 19 stängde vi som vanligt och började städa lite inför den stora invigningen kl 20 för VIP inbjudna till gallerian. Vid fiket hade dem ställt upp ett stort långbord med vita linnedukar och silver ljusstakar (kan inte det fina ordet för dem), skitsnyggt var det iaf.
Kl 20 öppnade vi och det var inte någon storm in previs utan viparna minglade runt lite, en del handlade och en del kom in för att titta på det nya och gav en massa komplimanger till oss =).
Phuu... Kl 22 stängde vi och strax innan 23 var ja hemma. Sen jobbade jag även lördagen och då var det oxå liten storm över det =) Sen var man ledig i 2 dar och nu går man på sitt ordinarie schema så man är lite mer ledig och kan vara med barnen.

Trollen har byts av med att vara sjuk dessutom, theo i förra veckan när jag hade det som stressigast. Tack o lov för min mamma och syster!! Pappa och marie kom även in en dag när mamma var slutkörd =/. Tack för det. jag älskar er alla!
Aledningen att jag inte bad Johan då var att det var hans sista jobbvecka och för att han inte hört nåt om han fick vara kvar. Men nu vet vi att han fått fast anställning!!=)

Den här veckan fick Johan vabba 2 dar då Tova blev sjuk. Ja skullle vabbat fredag för ja tyckte att dem skulle vara hemma för theo är förkyld igen *suck* men det visade sig att dem hade studiedag så jag är ledig i vilket fall. Ledig fredag till måndag *suck*  Men i morgon åker barnen till morfar och mormor marie. Hoppas bara dem inte får feber. Johan, jag och syrran kanske drar ut på sweepsound club session på bk på kvällen och drar gärnet =) Vi får väla se.

Nä, nu ska jag nog avsluta detta långa inlägg =)

Ha det gött alla!


RSS 2.0