Tears, laughter, sorrow, love and hate.

Jag håller på att brytas isär. Sakta men säkert så vet jag vart det är på väg.
Jag behöver inte mer skit i mitt liv. Men på nåt sätt så ska allt hoppa på mig som en blixt från klar himmel.
Jag vet inte hur mycket mer jag klarar av... Jag skriker men det hörs inte ut. Orden stockar sig i halsen. Tårarna dock, dem rinner och vill inte sluta. Hur? Varför? När? Tusen frågor men inga svar.
Det gör så ont, så himla ont. Hjärtat spricker, tårar rinner, klumpen i magen som aldrig försvinner.

Jag darrar, jag skakar, jag kan inte andas.
Varför?

Det finns många ord som beskriver hur man mår. Det som bäst beskriver mitt liv just nu och för alltid är
K
A
O
S


Jag älskar, jag gråter, jag hatar, jag gråter, jag skriker, jag lyssnar, jag tystnar.....

Jag älskar och kommer aldrig ifrån det....

Mamma älskar er Tova och Théo. Ni är hela mitt liv, hela jag, ni är mitt blod.
Jag älskar dig pappa. Jag vet inte vad jag kommer göra utan dig!
Jag älskar dig mamma som är mitt och barnens stora stöd i svåra stunder.
Jag älskar dig Johanna för att du är en underbar moster och min underbara syster.
Jag älskar dig Marie för att du är den underbaraste person jag mött och som är så stark för pappas skull.
Jag älskar dig Johan, barnens pappa.


JAG
ÄLSKAR
men vet inte varför.........

Long time.... ago...

Ja, det var nästan en månad sen jag skrev.  Ska väl köra lite uppdatering.

I modsommras var vi hos Jessy o Hampus kombinerad fest med Anna o Bozze. Jag var helt genom förkyld då jag legat i hög feber dagen innan, men vi hade iaf tur med vädret =P Blev väldigt varmt faktiskt. Umgänget var toppen och glädjen likaså. Första onyktra midsommaren på 4 år =) Men jag rekommenderar absolut inte piratens beska. Beskan satt kvar i käften minst en timma. Så pga att ja blev tvungen att hälla i mig söt martini så blev ja lite runder om fötterna. Men kul hade vi.

Haft lite små grillkvällar då och då. När värmen typ kom för ca 3 v sen så köpte jag en pool till ungarnas glädje. För min del oxå kan ja säga, annars vet ja inte vart ja hade tagit vägen när solen gassade på altan.

Förra söndagen var vi i valla med pappa, marie, johan, barnen, johanna, dennis, kimh, jerker o deras son William. Kanonvarmt och man undrar verkligen hur ungarna orkar hålla på så mkt i värmen. Hade jättekul där, busade, matade getter, ankor och hönor. Pappa satt dock still för han har så svårt att gå nu.

Den här helgen var vi barnfria så vi hade ju lite planerat. Tidigt på lördagsmorgonen drog jag, johanna, johan , dennis och mamma i väg till Hovden och fiskade. Hade inte fiskat på 3år sen vi var i Piteå så jag var lite sprallig =) Johan fick upp en stor regnbåge på mellan 3-4 kg. Jättefin. Johan vann på störst fisk men jag vann iaf på antal. 11 fiskar!! Men tyvärr bara mört =( Men eftersom johan inte är så förtjust i fisk så fick jag den =) Så antingen ugnen, grillen lr som sushi. Jag vet iaf vad Johanna röstar på =)
På kvällen grillade vi hos mamma o pelle o då va pelle oxå med. Johanna o jag körde badminton, flera år sen sist. Helt slut efter fisket oxå. Vilket jag känner lite av fortfarande idag måndag. Träningsvärk på höger sida från armhåla till höftbenet.

Sjukskriven till 1 sept o förhoppningsvis har vi oxå då haft ett möte om rehabiliteringen.
Hittat ett flertal klänningar till bröllopet, måste nu sålla lite bland favoriterna.

Pappa har gjort en MR som dem fick svar på i förra veckan. Fanns en del positivt iaf =) Det har inte spritt sig, vilket man hoppas på att det endå kan röra sig om några år, men dem såg en skugga av något där dem opererade första gången. Så nu blir det en op till på samma ställe. Vilket gör mig jäkligt nervös, operera i hjärnan är ju ingen lek. Hoppas det bara är vätska som ligger och trycker så att han kan använda vänster arm och ben igen.  V 30 räknar dem med op. Sen dröjer det väl innan man får svar men just nu håller man ju tummarna för att inget ska gå på tok under op.
Min pappa, jag älskar dig sååååå mkt!!

Hej svejs.

RSS 2.0