Torsdag 28 April.

Gud vad snabbt april har gått. Snart maj ju. The time flyes..

3e dagen på jobbet idag och nu börjar det släppa så smått, var ju nervös och rädd för att göra fel. Men fel gör alla o dessutom när dem är nya. Jag märker av min butikserfarenhet, den sitter fortfarande i fingerspetsarna, haha. Det som är så kul att detta butiksjobb skiljer sig från det jag är van vid är att du är din egen i stort sett. Det finns schema för kassan, vilket är skönt så man slupper stressa om den saken och man går dit där det behövs göras saker, tex lagret när vi fått in kläder, porslin m.m. Kolla om dem går att sälja och sen fylla på lite. Man slipper ha järnkoll på vad som finns eftersom varje sak i stort sett är unik.

Idag fick jag stå i kassan, gick rätt bra faktiskt :) Är stolt över mig själv att jag tagit steget ut igen bland folk :D Känslan av att stå vid kassan är att jag är någon. Någon som syns. Och kunderna är urgulliga :) Personalen likaså, idag har jag skrattat väldigt mkt, och det var rätt länge sen. Skulle ev få stå i kassan ett tag i morrn med.

Man märker dock av att man inte är van att jobba, igår höll jag på att somna kl 17 i soffan. Ryckte till när huvudet hamnade på sniskan, haha. Men det är så skönt att ha börjat. jag känner att jag lever igen :)

Valborg blir att fira i Lambohov hos syster :)

Nä nu ska jag sätta mig i soffan o mysa med dotra :)

Puss på er folket!

Tisdag o underbara tisdag :)

Tjohoo. Gått över förväntan idag, något trött i huvudet men va fasen gör det. Har haft så kul. När jag kom vid kl 13 så började jag och M på "Lilla boden" en liten hörna i självaste butiken där en del omgjorda saker hamnar och andra som ska exponeras. Var jättekul att få inreda där det första man gjorde :) Sen blev det lite plock bland kläder och gardiner. Får se vad morgondagen bjuder på. man känner sig lite tafatt så här i början, man vet inte riktigt vad man ska göra och sen hålla reda på allt var det ska ligga. En utmaning kan jag säga :) Men det är det som lockar och som jag saknat förr.

En underbar dag med andra ord :) Så här bjuder jag på hur jag mår idag...Nu... med musik :)






Puss på er mina vänner!

Tillägnad dig pappa <3

Igår var vi vid graven. Kändes så himla konstigt på något sätt men det var samtidigt så himla skönt att få se din fina viloplats med denna fina gravsten. När vi stegade upp mot dig så var det precis som att du väntade på oss, visste att vi skulle komma och välkomnade oss med värme. För det var just bara din sten på den raden som lystes upp av solen. Jag vet att det var du :)




Blommorna som ligger ner med stenhjärtat är en hälsning från oss, om hur mkt vi saknar dig
och älskar dig!
Påskkycklingarna är från Tova och Theodore, dem ville följa med men jag lovar pappa, nästa
gång följer dem med för att hälsa på dig.


Vad jag saknar mest.

Jag önskar jag hade en burk med din doft
din rena saknade doft
en burk med dina kramar
och känslan av din skäggiga haka

Alla nätter jag legat vaken
för jag tänkt på dig
alla nätter jag blundat
och sett dina trötta plågade ögon

Varje gång jag tittar mig själv i spegeln
så ser jag dig
gråter för att jag har din mun och näsa

Gråter för att jag inte har dig
!

Älskar dig pappa!

Onsdag 20/4

Gud vad snabbt tiden går. Känns som om man gick in i april alldeles nyss och snart är april ett minne blott för denna gång. Skitgött väder har vi dock :)

Ett stort grattis till min underbara syrra som fyller 23 idag :)  Hurra hurra hurra hurra! Bara 2 år kvar till 25 ;p

I fredags var vi på Ghingis, jag, Johan, syrran o Dennis. Mkt gott men som vanligt åt man för mycket. Tidigare på dagen kände jag av min magkatarr igen *suck* Åkte hem skapligt på kvällen pga det onda och dagen efter hade jag så ont, knappt sovit en blund under natten. Så jag blev tvungen att avboka dejten med Anna på lördagen, jättetråkigt, ville ju verkligen träffa henne. Men det får bli en annan helg :)

Har inte gjort så mycket nu i veckan, i måndags så var vi ute väldigt mycket, underbara sol ;) såg att man fått lite färg efter den dagen. Var ute en sväng igår efter dagis med theo.
Var även på möte på AF igår, mycket bra möte :) Börjar arbetsträna på tisdag den 26e. Inte långt kvar, lite nervös men så himla sugen på att komma igång så jag ser bara positivt med det. dessutom är det en sån arbetsplats man kan gå ifrån i fall det blir för mycket. Man kan säga ifrån om man tagit på sig för mycket och inte klarar mer. Dem vet allt om mig så det är bara bra.

Påsk snart då, får väl se om det blir knytis här hemma hos mig. Ska ju bli fint väder och då har vi ju hela baksidan att vara på :)

Försov oss i morse :/ så det blir hemmadag för theo idag men vi ska ut en sväng senare. Tydligen har det var strömavbrott i natt också, klockradion stod och blinkade när vi vaknade.

Igår fick jag mina nya töjörhängen, blev superglad. Tänk att så små saker kan få en glad haha.. Så snart kan jag få in mina neonrosa tunnlar :)

Nähä, hej svejs mina vänner. Vi hörs :) Puss

En rastlös själ...

Det är jag det.. Blir knäpp att gå här hemma, blir ju bara att man sitter framför datorn och tvn, pendlar mellan dem två sakerna. Ibland kommer jag på mig med att sitta och kolla på tv utan att veta vad det är jag ser på. Så rastlös att jag bara sätter på tvn utan att se *suck*

Sen dessa tankar och funderingar man har, vill inte ha denna lediga fritid så man hinner tänka på hur ensam man är och vad man saknar nån att ha i sin närhet. Men tänker positivt, även fast man vissa dagar bara vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Men så funkar det inte. Jag är glad att jag blivit så pass stark att jag inte ligger kvar, utan jag går upp och försöker ta tag i det vardagliga livet. Det blir ännu bättre när man får ett jobb att gå till =)

Sen har jag så mycket att se fram emot. Barnen spelar den viktigaste rollen i mitt liv men samtidigt vill jag ha lite eget utrymme att göra mitt. Någon gång ibland i alla fall. Jag försöker njuta av livet, har ju många år kvar att se fram emot. Men visst, tanken finns ju där om sjukdomar som kan förkorta ens liv. Speciellt efter pappas insjuknande och bortgång. Det låter kanske elakt att säga det på det här sättet, men en stor sten föll från mitt hjärta när läkaren sa att den sortens tumör pappa hade inte var ärftlig. Och då tänkte jag inte på mig, utan mina barn. Jag vet inte vad jag skulle göra om något hände dem, man har sett så mkt lidande och jag önskar att dem aldrig ska bli så sjuka eller behöva se några andra i omgivningen bli sjuka.

Just ja, glömde ju skriva om tjejens tandläkarbesök i måndags. Hon och jag fick så mycket beröm för att hon har sååå fina tänder, inga hål eller annat problem. Skönt och höra =)

Nä nu ska jag återgå till min tråkiga vardag =/ Är skönt att ventilera sina tankar och funderingar ibland. Även om det nu inte är så många som läser denna händelselösa blogg. Men det är min dagbok =) Och det känns bra.

Ha en bra dag folket. Puss

Theos födelsedag och annat =)

Har inte hänt så jättemkt sen sist men lite update skadar ju inte =)

Mailade min handläggare på AF i förra veckan och undrar varför det tar sådan tid för mig att få börja. Allt var ju nästan klart när jag var på besök där jag ska vara. Chefen skulle bara kolla tider och när jag kunde börja liksom. Men nej då, då är handläggaren på semester under en hel månad =( Suck säger jag bara. Kan man inte då lämna över sitt ärende till någon annan i stället eller? Vänta och vänta och se hur mina dagar tickar bort.. Dessutom är jag ju så sugen och inspirerad nu att få sätta igång =) Men idag fick jag iaf ett papper från AF att hon vill träffa mig i nästa vecka så jag håller tummarna för att det är nåt positivt eftersom jag inte trodde att vi skulle ses något mer. Bollen är i rullning iaf, så får man se på den saken.

I Lördags grillade vi här hemma, mysigt och så himla gott. Mums=)

I söndags fyllde Théo aka Lillemannen 4 år. Inte så liten längre dock, men för mig kommer han alltid vara lillemannen eller bubben. Han kommer nog hata mig för dessa smeknamn när han blir stor, haha.

I går så tog jag bort stödhjulen på Tovas cykel, jag var jätteorolig för att hon skulle ramla. Jag sa att jag skulle hjälpa henne så hon inte ramlade, mer hnner jag inte säga förrän hon susar förbi mig och skrattar =) Det var den träningen, haha. Jätteduktig min tjeja =)


Mina gullegrisar från förr förra året =)

Hade tänkt lägga upp filmer från theos dag och när tova cyklar men det går ju inte lägga upp filmerna från datorn =( Om någon vet hur man gör förutom att jag ska behöva lägga upp dem på Youtube för att få in dem så får ni gärna hojta till i kommentarsdelen =)

På fredag blir det Ghingis med bästa syrran Johanna, hennes karl Dennis och Johan. Ska bli så gött så =)

På lördag ska jag träffa min underbara rödtopp =) You know who you are =) Kommer också bli väldigt trevligt. Så himla kul att vi börjar umgås igen.. Löv U.

Well, i share som Love to all the ppl =)


Daddy, my heart is so filled with sorrow and a desperate longing for you <3
I need you here, i need to hear youre voice...
Love you so much!
Youre grandchildren talks about you like every day and i know that they miss you too..
I look up in the sky at night and watch the stars that are shining so bright and twinkle, thinking that is you who watching over us <3





I wanna feel what love is...

Vad jobbigt det är när man drömmer om en person flera nätter på raken, man kan inte släppa tankarna på honom. Han bara finns där. Ser hans ansikte framför mig hela tiden. Känner verkligen att jag skulle vilja lära känna honom mer =) Men det är bara att glömma, han har en flickvän, tyvärr...

Har verkligen suttit och funderat på kärlek sista tiden. Det är ju rätt skönt att vara singel, just det här att göra vad man vill, slipper på att tänka på en annan m.m. MEN det är väldigt ensamt att komma hem.. Speciellt när man lagt barnen och man bara sitter här och glor framför datorn. Jag saknar verkligen ömheten, känna sig älskad, bara sitta och kramas och gosa, närheten liksom. JAG vill känna mig SPECIELL.... Känna att han verkligen vill ha mig, att han verkligen gör vad som helst för att få mig.....

Men jag antar att man inte kan få allt detta... Och sen är frågan, vart finns just HAN? Mannen i mitt liv? Mannen med stort M!

Ooohh, jag kan sitta i all evighet och grunna och tänka.. Han kommer väl när tiden är rätt. Men jag vill inte vänta tills jag är gammal och grå.. Är det för mkt begärt att jag vill uppleva riktig kärlek med stormande känslor och hett sex?


****

I slutet av april nu har jag 2 konsultationer att gå på. Plastikhuset och Plastikakademin. Nervöst =) Men ev kommer jag nog inte boka en OP tid förrän efter sommaren. Så det blir mina små och tråkiga bikinis denna sommar med =/ Men förhoppningsvis har jag beachkroppen färdig till 2012 i alla fall =)

Nä, nu blir det lite fix och sängen för att kolla film.. Ensam tyvärr =(

Puss på er folket, Love ya!


Söndag 3 April.

Hm, vad snabbt veckorna går.. Iofs har man ju haft mkt att göra.
I torsdags kom juristen med pappas saker. Så himla synd om honom, han har hand om pappersarbetet men får ställa upp och packa hela sin bil med sakerna och köra dem hit från mjölby bara för att "hon" inte vill ha oss där. Vi ville gärna gått en sista gång i det hus som pappa älskade. men nej det får vi inte. Men nu är jag så jäkla glad att man slipper i stort sett ha något mer med henne att göra.... Efter allt det onda hon gjort mot oss, efter alla lögner hon sagt till folk om oss.. Säger bara att en omognare människa finns inte. Vi har försökt lösa allt på ett smidigt och bra sätt för pappas skull, han hade ju inte velat detta liksom. Men man får ingen respons alls från hennes sida. Säger bara bye bye, ha ett otrevligt och bittert liv *****..

Bortsett från att vi slipper denna tragiska människa nu så lever livet. När vi gick igenom pappas saker så satt vi verkligen och mindes =) Nu känns det verkligen som att man kan gå vidare, vi minns pappa i våra hjärtan och genom hans saker. Klart vi sörjer, det är ju inte förräns nu som vi känner att vi kan börja sörja ordentligt egentligen pga allt med papper, sakerna och hon.
Älskar dig pappa och saknar dig så enormt, det vet du <3

*************






RSS 2.0