Måndag 28/3

Hej och hå vad snabbt mars månad har gått. Snart april ju. Om 13 dagar fyller lillemannen 4 år =) Inte så liten längre med andra ord =( Tiden går för snabbt.. I höst börjar ju tösen sexårs. Mina älsklingar blir ju bara större, alldeles för snabbt.
Johan fick gå hem från jobbet idag och hämta Theo, han har fått feber.. Vart förkyld i typ 2 veckor men varit rätt pigg men nu får man hoppas att febern går över snabbt och att han får vara frisk. Tova har klarat sig rätt bra hittils.

I lördags var Tova hos farmor i motala och theo hos mormor för vi var ute och bowlade. Hade skitkul =) dock kommer jag inte ihåg vilka som vann, blev väl nägra öl för mkt *blink blink* Sen blev det pitchers ett tag. Träffade Jessika från årets big brother där, jättetrevlig tjej =)

Kom hem innan krogarna stängde iaf, var så otroligt trött och förbannad.. Nu vet jag hur det känns att vara en betydelselös person iaf.. Men nu är det stopp på detta. Hon ska inte få trycka ner oss något mer. Jag fattar inte hur grym en människa kan vara *suck* Det är så omänskligt och omoget för en vuxen människa att bete sig så. Vill hon vara bitter resten av livet så varsågod, livet blir inte lättare för det. Men ge fan i att låta det gå ut över oss!!

Nä idag blir det städ och upp på vinden och ta ner cyklarna och ställa upp en massa kartonger och dylikt.. Sen blir det lite träning, har ju slarvat en del nu under helgen o dem dagarna syrran var hos mig förra veckan. Får dåligt samvete men vad fasen, jag tar tag i det nu igen =) Tova ville träna hon med =)

Ha en bra dag folket. Puss

Söndag 20e mars.

Ytterligare en vecka är nästan slut. Går så förbaskat snabbt tycker jag, men skönt på ett sätt. Vi går ju mot ljusare och ljumnare tider, även fast det blev ett bakslag med vädret under veckan. Vinterns sista försök att hålla sig kvar?

Denna vecka har jag haft min lilla tös =) Så underbart go hon är när vi är ensamma. Sen har syster sovit här med Julia, haft mysigt =) I onsdags var jag på Kretsboden på en intervju, tyckte själv att det gick lysande och kändes väldigt positivt. Fick det ju också bekräftat från mamma att dem tyckte om mig, mycket =) Så nu är det bara o vänta på att handläggaren på AF hör av sig. Väntan o väntan, tycker ja inte gjort annat men det går ju åt rätt håll iaf så jag får va tyst, haha. Möte på Råd o stöd i fredags och efter det gick syrran o jag en sväng på stan, köpte lite vitamintillskott.. Hälsosammare liv har jag ju nämnt =) M o T hämtade kidsen på dagis men valde att stanna kvar i lkpg då det var halkvarning på vägen till Jkpg. Dem är toppen =) Dem verkligen tänker på barnens bästa. Underbaraste personerna jag mött.

Och sen har jag klarat av en veckas träning, lite slarv på fredagen o lördagen men då offrade jag min vilodag idag i stället o kört ett par dubbla pass, helt slut i kroppen men ack så jäkla skönt =) Bara rökningen jag måste försöka ta tag i =( i alla fall dra ner på och dessutom hålla upp i minst 4 veckor då ingreppet kommer göras. Men men, det tar vi då när det närmar sig.

Idag är det också 4 månader sen pappa lämnade oss =( Känner fortfarande en sådan stor tomhet efter honom. Saknar honom så mycket att hjärtat nästan värker sönder. Men han finns i våra tankar varje dag. Tova och theo pratar fortfarande mkt om morfar och luftar sina känslor och gråter. Love you daddy, i always will <3

Pöss på er folket =)




Som om det inte är jobbigt nog som det är så måste personen fortfarande hålla på, förstår inte. Det är inte normalt! Vi vill bara få det gjort så vi slipper se varann nåt mer. Men du måste krångla till det, suck. Detta är inte vad han velat.......

Den perfekta kroppen.

Alltså, det finns sjukt mycket snygga kvinnor här i världen. Antingen så är det riktiga lyckostar som har allt, sen finns det dem med bara perfekta rumpor, perfekta bröst eller bara den perfekta magen. Tyvärr har det blivit så att man går efter ett speciellt ideal. Jag fick alltid höra i tonåren av folk att jag tyvärr har en tjock benstomme. Så efter ett tag lade man detta med vikt och att se smal ut på hyllan. Visst tänkte man på sin vikt när man ville ha den där speciella toppen eller dem där grymt snygga, tajta byxorna, när man i stället fick ta nåt som passade mina kurvor.

Efter andra graviditeten, som jag dock bara gick upp runt 5 kilo. Rasade jag i vikt, och då menar jag RASADE. Själv såg jag ju inte att det såg ohälsosamt ut. Jag bara log triumferande för nu kunde jag bevisa att jag inte alls hade stor benstomme. När jag ser kort nu i efterhand(runt 3 år sen) så såg jag anorektisk ut. Blodådrorna lyste genom skinnet och benen står ut här och där. Som minst vägde jag 46 kg till mina 166 cm. Idag väger jag mellan 52-54 kg. En sak jag sörjer väldigt mycket dock är mina bröst. Från att gå från 75C/D till dagens 70A/B känns väldigt grymt.

Hittade lite inspirerande bilder och dock inte så inspirerande. Here we go =)


Jag säger bara wow!! Tänk om man hade den kroppen =)

Dem flesta känner nog igen henne =) Japp, Sanna från årets säsong av BB.
Dock är hon här känd som Jane från svenskstripp.com
Ja men va fan, har man den kroppen och dem grymt snygga brösten är det klart man måste visa upp sig.
Inget fel i det =)




Här har det gott alldeles för långt =(
Stackars människor säger jag bara.
Dem boobsen och så smal skulle jag aldrig vilja ha eller vara.

Men en sak är säker, jag ska börja träna för jag vill ha en härlig rumpa =)

Gaah, denna rumpa är fin och jag kommer väl aldrig få den om jag inte opererar mig.
En sak i taget, träna rumpa o mage och skaffa nya boobs.
My life, my body, my shit =)



En tanke...

Till dem drabbade i Japan. Det är hjärtskärande att se dessa bilder och videos när skalvet sker och tsunamin drar in och jämnar nästan allt i sin väg. Läste nyss om att en lika stor yta som visby är helt utraderad. Och sen detta med kärnreaktorerna, räcker det inte att dem stackarna är oroliga för efterskalven som kan orsaka en till tsunami. Nu får dem oroa sig för en härdsmälta. Nä usch, jag kan inte sluta tänka på dem. Jag sitter vid nyheterna i alla fall en gång i timmen för att uppdatera mig.

Är så hemsk med alla dessa naturkatastrofer som inträffar. Först i thailand och man följde allas öde och önskade att man kunde hjälpa dem, sen orkanen katrina, sen har vi jorskalvet i haiti som så många också dog i. Vulkanutbrottet på island och översvämningarna i Australien och nu detta. Vad händer? Man kan inte sluta tänka på vad mayaindianerna spådde. Deras kalender slutar ju faktiskt år 2012. Är detta bara en försmak på vad som ska hända?

Jag kan inte heller låta bli att tänka på denna djävuls-maskin forskare har skapat för att återskapa big bang.
Notisen är från 2009 men vad vet vi egentligen. Tänk om dem på nått sätt mislyckades utan att veta det, och hur kan det påverka världen.

Kan ansedda forskare ha fel? Om inte, så går jorden under under onsdagen. Då startas världens största maskin i Schweiz som utplånar mänskligheten, enligt en grupp vetenskapsmän som lämnat in en anmälan till Europadomstolen.

The Large Hadron Collider ska återskapa big bang, är det tänkt. Partikelacceleratorn har tagit 14 år att bygga, har kostat över 40 miljarder kronor och har engagerat forskare från hela världen som vill söka efter svaret på hur universum har blivit som det är i dag. Genom att låta mikroskopiska protoner kollidera med varandra ska forskarna skapa ett "mini-big bang", vilket Dagen berättade om i fredags. Men trots att projektet i det så kallade CERN-laboratoriet involverar nobelpristagare har alltså ett stort antal andra forskare gemensamt varnat för att jorden kommer att förintas av nya partiklar och svarta hål, skriver brittiska tidningen Daily Telegraph.

 

Tänk om världens undergång är inom en snar framtid?


Jag vill, jag vill.. NU nu nu!!!

Haha. Första kontakten gjord =) Förhoppningsvis har G tid den 28e för konsultation. Guuuud så många år jag tänkt på detta och nu äntligen kan det bli av =) Men det är ju en jävla djungel detta, läsa, fatta och läsa. Men jag är insatt och jag har stort förtroende för denna människa. Men som man säger så spelar första intrycket en stor roll och jag håller tummar och tår för att det stämmer. Annars är det bara att leta vidare.

Den 28e 28e 28e... hoppas hoppas hoppas=)

Gud vad fjantig jag är nu, dags o lägga mig tror jag, haha. True Blood here i come....

Ska inte sitta kvar vid datorn för till slut har jag läst för mycket o kollat alldeles för mycket bilder så jag vet varken ut eller in, eller vad man nu säger =)

Fortsättning följer =) Granterat...

Pöss folket.

Bildutmaning Dag 3.

En bild på någon i din familj.




Det blev mina sötisar =)

Bildutmaning dag 2.

En bild på dig själv.



Det fick bli det allra nyaste från GlamLab =)

Bildutmaning Dag 1

Någon du umgås mycket med.



.. Taadaaa...
Det blir ju då min kära syster jag umgås mycket med. Hon ser ju dock inte ut så här i håret nu mera =)

5 mars, bilder från GlamLab























Jättetrevlig och rolig dag som avslutades med en tjejkväll och utgång in da city!
Rekommenderar detta =)




Bildutmaning.

Bästaste baben Anna utmanar mig med detta =) För varje dag ska man lägga in en bild, har inte ens läst om vad för bilder man ska lägga upp. Men det blir nog bra med detta ska ni se =) Så från och med i morgon börjar jag. Så glöm inte o checka in min blogg varje dag, hehe.

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2:a bilden: En bild på dig själv.

3:e bilden: En bild på någon i din familj.

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


5:e bilden: En gammal bild på dig själv.

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8:e bilden: En person som du saknar.

9:e bilden: Någon i din släkt.

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för.

12:e bilden: En bild på din vardag.

13:e bilden: Du och någon klasskompis.

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15:e bilden: En person som du vill vara med.

16:e bilden: En bild på dig själv.

17:e bilden: En ovanlig bild.

18:e bilden: En bild på din fritid.

19:e bilden: En person som är snygg.

20:e bilden: En bild på dina närmaste.

21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22:e bilden: En bild på en tid du saknar.

23:e bilden: En bild från i somras.

24:e bilden: En bild som gör dig glad.

25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28:e bilden: En tokig bild.

29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Puss på er!

Suck...

Var visst ett tag sen ja skrev lite. Vad har hänt? Inte mkt =) Rätt så händelselöst förra veckan(vardagarna iaf) egentligen men ändå rullar allt på som vanligt. Förra veckan hade jag theo själv och denna vecka bytte vi så jag hade Tova. Har gått jättebra att vara själv med henne. Hon sköter sig bra och vi har riktigt kul. Börjar så smått se ett mönster om vad som försiggår nu, iaf vad jag tror. Jag tror det har med just uppmärksamhet och göra. För min kära syster var här häromdagen och sov över. Och när jag hade uppmärksamheten till mitt kära syskonbarn Julia så märkte vi en skillnad direkt på Tova. Hon vart sur och arg för ingenting.. Men när jag vände mig till henne igen så blev det bra igen.
Har nu båda och det är kaos igen. Får panik över detta för eftersom jag inte pallar med detta trycket är jag livrädd att det ska gå ut över min jobbsituation för nu ska jag dit nästa vecka o förhoppningsvis börja strax efter. Men som det är nu orkar jag knappt upp ur sängen eftersom jag vet exakt hur dagen blir. Så nu får pappan deras sätta igång o hjälpa till! Annars vet man aldrig hur detta slutar =(

Iaf så var syster här i förra v, hon bjöd på sushi, och det var som att komma till himmelriket, för det var så länge sen vi åt det =) Och några glas vin på det. Mums och trevligt. Sen kikade vi på filmen I spit on your grave. Kan verkligen säga att är du kvacklig av dig så se inte den =) Väldigt psykiskt grym film. Men helt okej, rätt bra med andra ord.

I lördags åkte jag, syrran och Elin till Ekoxen där GlamLab var och fotograferade oss vanliga dödliga =) Bilder kommer upp på ett annat inlägg =) Sen på kvällen hade Elin tjejkväll och sen blev det utgång. Vi hamnade på Pitchers. Igår kom barnen hem från M o T.

Denna vecka händer det nog inget speciellt iaf. Ringa till PA nån dag o boka tid, Skriva ut cv o gå på möte på fredag. Annars lugnt.

RSS 2.0