En tanke...

Till dem drabbade i Japan. Det är hjärtskärande att se dessa bilder och videos när skalvet sker och tsunamin drar in och jämnar nästan allt i sin väg. Läste nyss om att en lika stor yta som visby är helt utraderad. Och sen detta med kärnreaktorerna, räcker det inte att dem stackarna är oroliga för efterskalven som kan orsaka en till tsunami. Nu får dem oroa sig för en härdsmälta. Nä usch, jag kan inte sluta tänka på dem. Jag sitter vid nyheterna i alla fall en gång i timmen för att uppdatera mig.

Är så hemsk med alla dessa naturkatastrofer som inträffar. Först i thailand och man följde allas öde och önskade att man kunde hjälpa dem, sen orkanen katrina, sen har vi jorskalvet i haiti som så många också dog i. Vulkanutbrottet på island och översvämningarna i Australien och nu detta. Vad händer? Man kan inte sluta tänka på vad mayaindianerna spådde. Deras kalender slutar ju faktiskt år 2012. Är detta bara en försmak på vad som ska hända?

Jag kan inte heller låta bli att tänka på denna djävuls-maskin forskare har skapat för att återskapa big bang.
Notisen är från 2009 men vad vet vi egentligen. Tänk om dem på nått sätt mislyckades utan att veta det, och hur kan det påverka världen.

Kan ansedda forskare ha fel? Om inte, så går jorden under under onsdagen. Då startas världens största maskin i Schweiz som utplånar mänskligheten, enligt en grupp vetenskapsmän som lämnat in en anmälan till Europadomstolen.

The Large Hadron Collider ska återskapa big bang, är det tänkt. Partikelacceleratorn har tagit 14 år att bygga, har kostat över 40 miljarder kronor och har engagerat forskare från hela världen som vill söka efter svaret på hur universum har blivit som det är i dag. Genom att låta mikroskopiska protoner kollidera med varandra ska forskarna skapa ett "mini-big bang", vilket Dagen berättade om i fredags. Men trots att projektet i det så kallade CERN-laboratoriet involverar nobelpristagare har alltså ett stort antal andra forskare gemensamt varnat för att jorden kommer att förintas av nya partiklar och svarta hål, skriver brittiska tidningen Daily Telegraph.

 

Tänk om världens undergång är inom en snar framtid?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0