Det drar i gång nu..

Julhandeln. Fredag och absolut lördag var det drag på jobbet. Men gud så skönt att ha något och göra! Mellan perioderna och finanskrisen har ju påverkat, det märker man ju. Vi ligger ändu plus för att vi säljer barnkläder och föräldrar stsar ju mer på barnen än sig själva. Jag vet ju för jag gör ju detsamma. Men nu är det igång igen. Mkt julklappar att slå in =) Kul kul.

Tyvärr får jag inte mina mer timmar efter nyår. Anställningsstopp gäller nu pga finanskrisen *suck*

Annars är allt bra här hemma för tillfället. Tova var hos sin pappa fredag till lördag, gick jättebra. =)

J och jag träffas inte mer då han ville vara mer än vän, men inte jag för att jag har så mkt annat att tänka på just nu. Så nu har jag gjort någon kär och olycklig igen *suck*

Men jag kan säga att jag ligger på dejtinglistan iaf *asg*

Nä, nu hänger ungarna i byxorna på mig för att dem ska ha mjölk och macka. (dem har ändå ätit frukost de matvraken)

Puss o kram.

*Gäsp*

=) Fick iaf sova hela natten. Trött iaf men Theo sov men inte mina drömmar *suck*

Min syster kom över i går, vi skulle kika på färjan och sen Prison Break. Då sa hon att hon läst i tv-tidningen att Warrick i CSI skulle försvinna från serien, att han skulle dö. Så vi blev ju bara tvugna att titta på detta avsnitt. Tyvärr har jag inte följt sista säsongen så mkt pga diverse saker. Men han får ju liksom inte dö! Ett sorgligt avsnitt =(
Prison break var rätt bra men hoppas det slutar efter den här säsongen. Dem får inte göra som dem gjorde med Lost. Att det blir söndertjatat.

Jobb idag. Sen kommer min pappa och ska ta barnen till 1930. Sen tar min morbror över Theo och Tova går hem till mamma igen där hon bor för tillfället.

Och jag? Jo jag är hos Anna på lite mys ljusparty. Lite underbart doftande ljus i den mörka samvaron =)

Mindre än 2 veckor kvar till 1a advent!

Har ju knappt jobbat något på 3 veckor nu så idag får vi se om julhandeln kommit i gång något.
Skönt att vara tillbaka. Skingra tankarna, igen...

Ibland ångrar jag verkligen mitt liv. Vill fortfarande börja om på nytt någon annanstans. Alla skulle få det bättre då.

Säg mig...

Men finns det någon kille som bara kan vara vän med en tjej för att hon just nu inte vill ge sig in i ett förhållande??
Jag trodde det, men tydligen inte. *snyft*

Han kom in i mitt liv som en stormvind
Han tog mitt hjärta till sig med sina vackra ord
Jag drunknade i hans underbara ögon
Han tog gladeligen mig i sin famn och tröstade mig när jag var ledsen
och berättade hur jobbigt mitt liv just nu är
Han ville ta ett steg frammåt med mig i sitt liv
Jag ville men samtidigt fanns rädslan där
Han sa att han kunde vänta på mig
Tills jag var redo

Sen rasade hela min värld
Igen
Jag förklarade
Han lyssnade
Jag nästan grät
Han tog min hand och tröstade
Jag var inte redo
Jag ville bara vara en vän
För tillfället
Tills allt det jobbiga har lagt sig
Sen kan jag fokusera på honom och bara honom

Men inte han
Han vill inte bara vara en vän
Så nu sitter jag här
Ensam
Ingen som håller min hand och säger att allt blir bra
Ingen varm famn och luta mig mot
Ännu en gång är det jag som förstör allt
Mitt mörka jag

Varför jag?
Varför?
Varför kan ingen kille bara förstå och vara min vän?

It´s just about chaos............

AAAAaaaaaaaahhhhhhhhh!! Jag vill bara skrika rätt ut. Så alla hör. Men jag skriker inombords, känner hur hjärtat brister, hur det totala mörkret sväljer allt i sin väg. Varför ska allt jämt bli så här?? När allt är så bra så är det någon som drar bort marken under mina fötter och jag bara faller och faller, längre och längre ner. Varför blir jag straffad om och om igen. Har jag inte fått och gjort upprättelse nog nu. Har inte jag kämpat jämt och ständigt för allas bästa. Så varför drabbas jag!!!!?

I morgon är det festa som gäller, släppa allt och bara ha kul med mina vänner.

Jag vill starta om, ett nytt liv och inga sorger.

3-1 =)

Vilken match!!! LHC gjorde 2 mål i första perioden, Brynäs kontrade med 1 mål i 2a perioden (trodde dem ja *hehe*) sen gjorde LHC 1 i tredje =) Haha, Brynäs målvakt gjorde en dundermiss när sista målet gick in för LHC. Vet ej fan va han gjorde typ 3 meter från sin plats. Men vilken stämning. LHC klacken mot Brynäsklacken. Och jag mot J. Haha, vad jag pikade och dummade mig mot han (lilla brynäsfanset) Var faktiskt rätt skoj att vi hejade på olika lag.

Och nu du min lilla vän Anna gör jag dig sällskap i inflammationsträsket. Har så förbaskat ont i min vänstra häl. J är nämligen expert på idrottskador (han är en liten sportnörd, but i like that) och ser sånt jämnt så nu är det bara och smörja och hoppas på att det går över. Får jobba i foppatofflor i morgon, kan ju inte gå i vanliga skor lr stövlar =( men på lördag struntar jag i det. Då ska jag ju vara fin för då är det ju fest =)

Just det, sen träffade jag 2 st LFC spelare =) måste kolla deras matcher nästa år. J har så himla många kontakter, både inom och utanför sportvärlden =) Och jag trivs då. Äntligen mkt sport igen =)

Min syster och hennes pojkvän var barnvakt i kväll och otroligt nog hade barnen varit jättesnälla. Blir riktigt chockad för på mig testar dem ju verkligen gränserna varenda dag. Johanna och Dennis fick iaf biobiljetter för besväret =)

Nä, nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att kunna sova. Tyvärr är det ju så att jag sover jättedåligt 3 nätter i sträck när det är fullmåne.*suck*.

Godnatt på er och sov gott.

Hockey i kväll =)

Japp, match mellan LHC - Brynäs. Blir rätt bra tror jag. Det roliga egentligen är att jag är LHCare och J brynäsare *asg* Men vi sitter vid LHC platsen. Sen hade han tydligen en överraskning efter. Har ingen aning om vad det är men jag blir lite nervös ju .  Vi får se, tycker ja inte om det säger ja det för jag sa till honom igår att ja har stress/nervös mage. Och har lidit av social fobi en gång i tiden. Så vi får se.

I går var jag och jobbade men var nog inte riktigt frisk nog för att jobba en hel dag så där. När kl var efter halv 4 så började jag kallsvettas och frysa. Hade fått hostattacker många ggr under dagen som bara blev värre o värre. Kände mig helt matt, inte långt ifrån att svimma. Frågade om inte kompisen kunde ta stängning eftersom jag blir tvungen att stå ensam i 2 timmar. Men tyvärr hade ju hon bilen o hennes ungar skulle på olika sorters träning så det förstår jag ju. Ja kan ju inte sätta hela familjen i gung pga detta. Men jag bet ihop. Blev dock lite mer folk efter 17 och jag gick på bara 1/3 fart resten av kvällen. Tyvärr vilket en del kunder tog illa upp av. Hjälpte jag en kund på golvet så var det ju inte så att man såg kassan hela tiden så någon kanske fick vänta ett par minuter extra innan jag sakta gick fram. Jobbar på fredag oxå men då bara från 1130 till 1630, så jag behöver ju inte stå ensam någonting. (vilket ja tycker ä skönt när man mår så här)

Dags för dagis snart sen ev ner till stan då ja glömde lämna ett par nycklar på jobbet (som sagt, min hjärna funkade knappt igår) Men ska ringa o höra om dem har några extra så det räcker att ja lämnar dem tills på fredag i stället *hoppas hoppas*

Finns det någon rekordslagning i otur i Gunnies rekordbok? Annars platsar jag nog där snart *suck*

Ha det gött.

Usch och åter usch!

Är sjuk =( Men ingen feber än så länge idag men gårdagen var rätt hög *suck*

Men jag har mig själv att skylla. Hade lite småhosta redan i fredags och sen när man var på K&K så drog man ju inte på sig jackan när man skulle ut och röka, vilket  var väldigt dumt när jag vet att jag har lätt för att bli sjuk nu för tiden.
Så i lördags började jag hosta som en tok, tack och lov så fick jag ingen hostattack under filmens gång. Var ju och såg Saw V. Skitbra! Ska inte säga något mer eftersom det kanske finns fler som vill se den =) Men så fort jag kom ut och vi började gå mot bilen och prata så hostade så jag kände mig blå i huvet.

Vi åkte ut till huset i skogen, sådär lagom efter 2 rysare på dagen och kvällen *asg* Men det gick bra. Sov som en stock den natten med.

På söndagen åkte vi till Mjölby och firade pappa. Hämtade ju först upp syrran självklart =) Lite käk och prat, trevligt trevligt. Sen blev det dags att åka hem så jag och J gick ut till bilen för att sätta in bilbarnsstolarna *suck* Vilket jobb det är. Men efter ett tag lyckades jag tillsammans med mkt hosta. J sa att jag absolut inte såg bra ut. Nej, och jag kände mig inte bra heller =(

På kvällen blev det mys med barnen och senare kräftor med syrran *smaskens* Jag får inte nog av svenska kräftor!

Iaf så vaknade jag upp med världens tjockaste hals igår, kände mig febrig men hade ingen just då. Dessutom hade jag fått nackspärr vilket inte var så skönt. Frammåt eftermiddagen kom febern, rätt hög, kändes som så iaf och jag kunde knappt prata =( Men jag var ju endå tvungen att ta mitt ansvar och försöka städa, laga mat och baka till dagisträffen i kväll. Men jag kan säga så att jag somnade strax efter 21, helt otroligt och något som är ännu otroligare var att jag fick sova helt ostört till kl 07 =) Så himla skönt. Iofs kanske jag var helt borta så att jag inte hörde någon gnälla =/

Då ska vi se vad jag har att se fram emot den här veckan:?

* Förhoppningsvis jobba i morrn, annars blir det väl ingen jul för oss.
* LHC - BRYNÄS på torsdag, VIP-platser =)
* 25-årsfest hos Porse, Lördag. Ska bli så kul!
* Sova ut lite förhoppningsvis =)


Snart dags att gå till dagis. Jobbigt varenda morgon eftersom dem stökar till det mesta just innan man ska gå *suck* Orka liksom....

Puss på er.


Klassåterträff á la 90-tal.

I fredags var det ju då dags. Jag och några till skulle träffas nere på PLatå kl 17 och ta en liten drink och prata lite innan man kom till det stora placet.
Naturligtvis är jag försenad och jag känner inte igen någon utanför. Smsar Tessan och undrar om dem är där men dem är själva försenade men får reda på att några redan är där. Så jag ser någon jag misstänker vara Lillis gå in så jag typ smyger efter *asg* Pinsamt att erkänna ju... Ser honom sätta sig vid ett bord där jag känner igen flera men det är bara killar. Står och pratar med syster i telefonen ett tag för att se om tjejerna är på väg. Till slut håller ja på o frysa ihjäl så jag tar ett djupt andetag och går in. Kan ju säga så att all nervositet la sig direkt. Inga pinsamheter här utan pratet rullade på, ja menar, man har ju endå 10 år att prata om =)

När kl var 1745 så var dem flesta där iaf. Var några st som dök upp på Konsert O Kongress i stället. När vi kom fram dit till kl 19 så fick vi skumpa =) Och sen var festen i gång. En del kände man ju knappt igen men så fort man började prata så kom man ju på det. Det dröjde ca 1 timme innan vi fick sätta oss till bords, tack o lov, var så himla hungrig och ingen idé att dricka något mer på tom mage. Man vill ju att folk ska minnas en efterråt men inte som hon som spydde på dansgolvet (o det hände heller inte)

Lite tråkigt att just våran klass blev uppdelad vid 2 bord. Maten var okej, gott bröd, god kyckling men en aning för stark, chilisåsen ska vi inte prata om *eld från munnen typ* men potatiskakan var supergod, om det funnits mer hade jag garanterat tagit mer av den. Jag o 2 tjejer till delade på en vinare till maten och lillis bjöd mig på rött. Efter maten fick vi äntligen gå ut o röka, vakterna stoppade nämligen oss innan maten pga att det fortfarande var mkt folk som skulle in och så hade dem ingen stämpel. En av oss var lite fräck och drog in på toan och rökte *asg* Och det var inte jag =)

Vaniljpannacotta med hallonsås till efterrätt *mums!!!* säger jag bara. Och nu var det äntligen dags att få freaka loss på dansgolvet så dem plockade bort hälften av alla bord och Dj:n gjorde entré.
Vill ni höra en liten hemlis (äntligen fick jag känna på hur det var att vara populär =) Knappt någon kände igen mig och när dem fick höra att det var jag kollade dem en extra gång och sa hur vacker jag var. Kommer leva länge på det här kan jag säga)  Mkt dans blev det med mkt många personer. Det sjuka är egentligen hur mkt man saknade 90 talet, hatade det då med skola och allt men man fick upp ögonen nu och insåg att folket inte var så dumt att umgås med.. Men, jag fick ju oxå höra att jag var rätt tillsluten i skolan vilket gjorde att folk inte närmade sig så mkt. *suck* men dem har ju rätt, det vet jag!

Träffade även på folk som jag inte hade en aning att dem skulle va där, folk som man träffat förr och festat med och tom strulat med =) Haha, lite chockad vart jag... Men på något sätt så blev nog alla chockade under den här kvällen när man mötte folk man trodde man skulle känna igen och sen inte gör. Jag missade tyvärr en hel del folk jag skulle velat prata med men som jag inte kände igen och dem kanske inte kände igen mig heller för den delen.

Men jag kan avsluta det här inlägget med att säga att det var det roligaste och mest spännande jag gjort på väldigt, väldigt länge!!! =)

Och ni som kommer ha träffen nästa år har jag bara ett tips =) NJUT!!!! så länge ni kan för kvällen går alldeles för fort, för fort *suck*

Förhoppningsvis får jag tag i lite kort ja kan lägga ut. Själv glömde ja ju kameran hemma *suck*

Puss o Kram på er.

Woohoo =)

Pirr, pirr och ännu mera pirr i magen. I kväll är det dags. Klassåterträffen(90-tals disco) Back to the 90s you know. Ha ha, kommer kanppt ihåg vad man lyssnade på för musik då så jag sitter nu och diggar lite nostalgi musik, man känner allt igen en hel del.

Ska bli så jäkla skoj och träffa varann igen. Lustigt endå att man känner så, hade ju inte sådan jättestor sammanhållning i klassen nämligen... Men men, ska bli kul och se hur alla har förändrats på 10 år. Är inte nervös men pirrig som fan över hur den här kvällen kommer och bli =)

Pappa och Marie ska ha barnen hela helgen så i morgon får man sova ut, lär man ju behöva efter i kväll. Sammanlagt är det över 400 pers som anmält sig till festen. Sen på eftermiddagen blir det MAX mat *mums* sen bio. Ska se filmen Saw V med J. Sen bär det av ut till skogen *aaaah* efter en sån film lär jag väl vara på helspänn *asg*

På söndag ska vi hämta ungarna i Mjölby och fira pappa. Hittade en fin liten sak till honom när jag var på stan häromdagen. Tänker inte berätta vad det är för då kanske han är inne och läser *ler* Avslöjar senare... Köpte nya örhängen och armband när ja var nere, det andra ä ju så gammalt så lite nytt vill man ju ha. Köpte tom en mössa till mig själv, jäkligt skön faktiskt. hade den idag och den var så varm o go =)

Nähä, bäst o fortsätta med stylingen och packningen till barnen. Ska va på Platå kl 17 o förfesta.
Då blir det väl och prta till "ice Ice Baby" i kväll då =) Har den på hjärnan nu när man lyssnat på 90 tal ett tag =)

Trevlig kväll på er, och helg!!

En liten sammanfattning...

I lördags var det då kombinerad inflyttningsfest (jessy&Hampus) och födelsedagsfest för Hampus o Danne. Var lite nervös måste jag erkänna så här efteråt. Visste att det nog skulle bli många, men visste inte hur många av dem jag skulle känna. Har ju alltid haft mitt ex med mig förr o då har det ju känts lite bättre. Men fy vad kul jag hade.
Var skitsköj o träffa alla igen plus nya männsker.

Kvart i sex på kvällen kom Anna o bosse o hämtade mig. Jessy o annas föräldrar bor nämligen vägg i vägg. De släppte av mig o jag gick in för anna o bosse skulle äta middag med "the folks" (hälsade på dem jag med något senare o gav dem en stor kram var)

Iaf, jag o Jessy åkte o hämtade pizza för över 500 spänn!! Var ett par st som skulle käka tillsammans. Blev 2 gigantiska påsar att bära men vad f*n, är man hungrig så.. =)

Runt 20 droppade det in folk o festen var på G. Haha, satt o drog ett par shots med Hampus brorsa och snackade lite. Trevlig typ det där =) Fullt med folk, alla var glada. Och Jessy var såå söt i sin klänning!! Saknar magen faktiskt.. Nä, det får vänta ett par år faktiskt! Men en till vill jag gärna ha iaf. Inte långt kvar nu innan de blir föräldrar =) LÄNGTAR tills jag får se det lilla pyret.

Ringde till J på natten, full o lite "sugen" =) Så den sötisen kom långt där bortifrån och hämtade mig och sov över.

Fasen vilken huvudvärk jag hade dagen efter. men upp o göra sig i ordning, ta ett par tabletter och hämta ungarna. Tova klagade över att ha ont i båda öronen. Suck, men det är nog lugnt, hon hade ju endå klämt dem mellan 2 stolar tidigare i veckan liksom. men natten var inte så lugn sen så det var bara o stiga upp skapligt på måndagen o ringa BVBC o få en tid på VC. O dem konstaterade att det var inflammation i båda =( Ännu en antibiotikakur o vabbning....

Så theo får va på dagis iaf medans jag är hemma med Tova, iaf tills i morgon onsdag, sen får hon gå igen. Om hon inte har feber vill säga.

O gulliga J ska vi inte glömma =) han messade mig i morse o frågade om han skulle komma förbi med mat. O hur gulligt är inte det =) Så jag skulle slippa stå vid spisen nu när jag endå har mkt. Vilken sötis han är!!

I morgon måste ja förbi en butik o lämna en tröja tova fick men va för liten. Plus att ja ska sola en sista gång innan klassträffen på fredag.

Så den här veckan har jag ytterligare några saker att se fram emot.

1. Förfest på Platå med gamla klassen 9c.
2. Fortsättning till självaste skolåterträffen på Konsert&Kongress
3. Biodejt med J.
4. Åka till mjölby o fira pappa på farsdag. (stackars mina barn som inte har någon far att fira nu)


Nä, nu är det dags o lägga dem små liven. Om jag lyckas, de verkar inte så jäkla trötta precis.
Tjenis på er O puss på er som vet vilka ni är *asg)

3 saker som gjort den här dagen super

1. Ny frisyr (love it)

2. Komma hem till mina älskade barn (Tova sov, men iaf)

3. Rysarkväll med J =)

För morgondagen kan jag nog säga en hel del ,
men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig,
 med ett stort leende på läpparna =)

Puss och kram på er och sov gott!!
 För det kommer jag o göra =)

RSS 2.0