Woohoo =)

Pirr, pirr och ännu mera pirr i magen. I kväll är det dags. Klassåterträffen(90-tals disco) Back to the 90s you know. Ha ha, kommer kanppt ihåg vad man lyssnade på för musik då så jag sitter nu och diggar lite nostalgi musik, man känner allt igen en hel del.

Ska bli så jäkla skoj och träffa varann igen. Lustigt endå att man känner så, hade ju inte sådan jättestor sammanhållning i klassen nämligen... Men men, ska bli kul och se hur alla har förändrats på 10 år. Är inte nervös men pirrig som fan över hur den här kvällen kommer och bli =)

Pappa och Marie ska ha barnen hela helgen så i morgon får man sova ut, lär man ju behöva efter i kväll. Sammanlagt är det över 400 pers som anmält sig till festen. Sen på eftermiddagen blir det MAX mat *mums* sen bio. Ska se filmen Saw V med J. Sen bär det av ut till skogen *aaaah* efter en sån film lär jag väl vara på helspänn *asg*

På söndag ska vi hämta ungarna i Mjölby och fira pappa. Hittade en fin liten sak till honom när jag var på stan häromdagen. Tänker inte berätta vad det är för då kanske han är inne och läser *ler* Avslöjar senare... Köpte nya örhängen och armband när ja var nere, det andra ä ju så gammalt så lite nytt vill man ju ha. Köpte tom en mössa till mig själv, jäkligt skön faktiskt. hade den idag och den var så varm o go =)

Nähä, bäst o fortsätta med stylingen och packningen till barnen. Ska va på Platå kl 17 o förfesta.
Då blir det väl och prta till "ice Ice Baby" i kväll då =) Har den på hjärnan nu när man lyssnat på 90 tal ett tag =)

Trevlig kväll på er, och helg!!

Kommentarer
Postat av: Tha Redhead

Hoppas du hade kul igår babe:P

2008-11-08 @ 18:04:51
URL: http://scandalgirl83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0