Min matblogg

http://mybestplace.blogg.se

Ytterligare en blogg skapad =) Nä men jag älskar ju allt som har med köket att göra. Så kika gärna in där lite då och då =) Om inte för att få tips så kanske för att gotta er i något misslyckande vid ett nytt recept =D

Trevlig vecka =)

Sexparty m.m.

Oj, vad länge sen jag skrev. Har haft så himla mkt dem senaste veckorna, möten hit o dit, papper som ska skrivas under o skickas i väg, sjukdomar hit o dit, både barnen och jag =(  När ska man få pusta ut? Inte än på ett tag iaf *suck*

Igår var jag, syrran o Elin på sexpart hos Agneta o Pekka i ryd. Jätteroligt, var väldigt länge sen ja var på sånt o ja kan ju säga att jag definitivt inte var uppdaterad på sexleksaker när jag kom men absolut när jag gick därifrån =) Lite smått o gott hittade man, skulle egentligen kunnat göra av med en smärre förmögenhet om man haft mkt pengar =) Sen fortsatte kvällen hos Ida o Christian här i skäggetorp. Man blev lite smårunder om fötterna =) Fasen, man tål ju ingenting nu för tiden. Till skillnad när man var ute med vännerna förr. Vi som var dem 3 musketörerna =) Då drack man som en grabb, hahaha Iaf så slutade natten på MAX *mums* för Max orginalmål med pommes o smältost, och mozarella sticks med vitlöksdip *mums* Var övermätt när ja gick därifrån, men så är det när man är fyllehungrig o vill ha allt =)

Mm, sovmorgon har man iaf. Barnen är hos Madde o Therese tills i morgon. Skönt att vila upp sig lite inför den kommande veckan. Har möte på AMS, med råd o stöd, ska till tandläkaren o göra av med en förmögenhet till för 3e gången *suck* O ändå är ja inte klar där än.. Måste ringa läkaren igen, går ju in på 4e veckan med feber nu o har inte blivit bättre. Har iaf inte svininfluensan tack o lov. Just ja, ska ju vaccinera mig oxå, barnen gjorde det förra veckan. O passa på att åka på drop in till KH. Så mkt har man denna kommande vecka.

Pappsen blir bara starkare o starkare =) Han går på rehab o börjar få mkt styrka i vänstra sidan igen. Han är så positiv till allt o det har smittat av sig på mig. Har äntligen tagit mig upp igen =) Bara lite jobbigt att vara arbetslös.. Men men..

Just ja, förra helgen var vi o såg på Paranormal Activity. Rekommenderar den filmen starkt, men kolla absolut inte på den ensam. Jag fick typ andningsuppehåll så fort det var nattscener, så den är VÄLDIGT skrämmande. Men den får 5 stjärnor av mig. Topp!

Nähä, ska väl gå o göra i ordning mig, upp o handla o sen filmkväll här hemma med chips o annat gott =)

Have a nice saturday y´all <3

RSS 2.0