Söndag 19 Juni

Oj oj oj vad dålig jag varit på att uppdatera. Men jag har ju så mycket att göra nu för tiden =) Jobbar heltid nu fram till 30e juni, och vecka 26 har jag möte med AF om utvecklingsanställning. Jag hoppas, hoppas o hoppas in i det sista att det betyder at jag får stanna kvar minst 1 år i alla fall. jag trivs verkligen som fisken i vattnet =) Det känns som att det är här jag hör hemma. Mitt kall eller vad man nu ska kalla det. Och arbetskamraterna är det galnaste och roligaste gäng jag fått äran att vara med =)

I morgon har en kille gått på semester och den andra kille kommer inte förräns på tisdag så då ska jag o M ta över flyttkillarnas arbete för en dag(kanske mer, vem vet) Vi ska fylla en hel lastbil med allt möjligt och sen till tippen där vi ska tömma, o sen till baka för att göra samma sak igen då det är grymt mycket möbler m.m. som ska slängas. Så på med handskarna och låtsas att man har muskler och jobba =) haha, blir kul.

Har köpt en ny tv-bänk, en ny soffa =) Håler på o målar bänken i hallen o speglarna. Mycket som händer här hemma, men dock inte fort nog. Är rätt seg ibland när man kommer hem och dessutom lite o göra med barn o så. Men ska fixa kort så fort det är färdigt allt här hemma =)

Får så dåligt samvete =( har inte vart vid pappas grav sen i påskas. Jag tänker ju dagligen på honom i alla fall. Men ska nog ev dit på lördag el söndag, om johan kan fixa bil. Han är så snäll som ställer upp på mig fortfarande =)

Nä nu ska jag ta o slappa i soffan samtidigt som jag jag syr på den nya soffkudden.. kan inte sitta still, ser knappt fram emot ledighet längre, vill bara jobba. Haha.

Puss o kram på er folket =)

RSS 2.0