Snö =)

Iofs snöblandat, men iaf. årets första =) Tova blev helt till sig( ok ja erkänner, ja med) Iaf, när hon såg snön falla så ropade hon - Tomten =) Haha, nä du gumman. Det är ett tag kvar.

Bara det inte regnar så i morgon =( så tråkigt när man ska gå till dagis o till jobbet. Börjar kl 10 i stället i morgon, några timmar extra blir det iaf =) De undrade om ja skulle jobba lördag oxå, har ju egentligen inte råd o säga nej men ja bad dem se om nån kunde hoppa in, annars ställer jag ju självklart upp sa jag. Men dem har inte ringt.

Usch ja, var o storhandlade på maxi idag med CYKEL (oj oj oj) Me det gick men jag frös o frös fast jag hade 3 tröjor o en ullkappa o scarf. Men det är ju klart, förr hade man ju lite fett som värmde *asg*

Min outfit till helgen blir svart, har bara en sak o säga om det " I LIKE IT!! nä ja menar LOVE IT!! " Det som bryter av det hela är en grön scarf och bruna stövlar. Om jag kommer ihåg ska tag ta en liten bild på moi innan jag går hemifrån.

Nä, nog med snack om lilla mig =) (men ja kan inte låta bli, ja kan inte rå för att ja älskar mig själv lite för mkt ibland *asg*)

Sov gött på er!!

Lite o göra men längtan är stor tills fredag o lördag.

godmorgon.

Gud så kallt det är ute!! Skulle ut o röka nu kl 0720 och det är frost ute, svinkallt. Tova trodde det var snö =)
Gäller o klä sig varmt nu. Jobbigt på mornarna att klä barnen i vinterkläder, tar sån tid o så är man alltid sen =(

Var o köpte silverschampoo efter att Madde på jobbet rekommenderat det pga det gula i håret. SVINDYRT!! 1 liten flaska för 120 spänn. Men men, det är det ju värt om det funkar.
Idag ska jag:
* Storhandla
*Städa
*Fixa håret

I morgon:
*Jobba
*Klippa mig
*Mysa till rysare =)

Lördag:
*Göra mig snygg inför fest =)

Nä, dags att dra snart, till dagis o sen mamma och cykla till maxi.

Puss på er!

Blondin.

Jaha, dags för en ny vecka igen. Jobbar äntligen men lite panik över mitt HÅR!! Skulle lägga i blonderingsmedel igår. Har använt den här förut men nu blev det gult =( Blev inte så glad när jag såg mig i spegeln kan jag säga. Så jag får nog gå upp o köpa 1 pkt till o lägga i *suck* Hoppas inte folk garvar åt en på stan...

Måndagen var annars något bättre. Hade möte med Soc hemma hos mig ang stödfamilj och lite andra saker. Ringde det numret jag dragit mig för hela tiden men då var ju dem på tjänsteärende o skulle återkomma kl 13. När kl var 13 så satt jag som på nålar och nästan kände ångesten börja komma. Mamma sa att jag inte skulle ringa nu om jag kände sådan press. Så jag skippade det den här gången oxå. Fast det är inte självaste samtalet som egentligen är det jobbiga utan att efter samtalet börjar själva processen som kan bli utdragen och väldigt jobbig. Men jag måste nog ringa på torsdag, måste...

Det blev en sen middag igår, Tova slocknade tidigt o hade hoppats att theo oxå skulle sova vid den tiden. Men något tidigare än vanligt sov han endå så lite mystid blev det iaf =).

Hoppas den här veckan går snabbt!
Fredag ska jag till frisören.
Lördag är det fest!

Nu ska jag försöka hitta på något med håret så inte så mkt av det gula syns.

Tja.

Jobbig dag...

Jag som hade sett fram emot att fira Tova med familjen. Men i slutändan skiter sig ju allt som vanligt. Hur länge ska jag orka att stå ut med allt *suck*
Jag menar, med allt som hänt och just den dagen råkade jag säga lite fel. Det har gått en vecka och ändå är det inte glömt. Är det så svårt och förstå hur jävla tufft jag har det  att man inte kan se det på ett helt annat sett än att bli ledsen. Jag blir ju fan ledsen jag med när jag får höra det senare.  När jag ringde och berättade vad som skulle ske och nästan grät i telefonen för att allt är så jobbigt så fick jag ändå höra detta. Hur ont gjorde inte det när jag nästan för första gången ringer själv och gråter...och få höra något som antagligen dem tycker JAG ska ha samvete för.  Orka liksom. Skiter i allt och alla snart. Jag vet hur jävla jobbigt det kommer att bli och gå igenom den här processen(han vägrar skriva under) och behöver inte ännu mer att tänka på. Ska jag ha dåligt samvete? Nej, det tänker jag inte.

Tack att jag har J att tänka på, det gör livet gladare och lättare att leva. Hans stöd betyder allt. PUSS!!!

So, so happy =)

Just nu känns det som om mitt liv inte kunde vara bättre (om man nu inte tänker på vissa saker, men dem raderar vi ett tag).
Igår var bästa dagen på länge. Middag med familjen, sällskap och mys =) Ungarna tog situationen direkt till hjärtat =) Så skönt. Men ändå ligger det lite rädsla och oro där. Det är ju fan att man inte kan få vara ifred, verkar som om folk inte tror att det är slut på allvar den här gången. (då menar ja inte att han tror nått utan andra) Men jag har gått vidare och jag är lycklig. Men ändå ringer folk till mig för att dem är oroliga för honom, men vad ska jag göra. jag har mitt liv och han lever sitt eget. Vill inte han ha kontakt med nån som acceptera, man kan inte göra något förrän han själv inser att han är ensam och inte har någon kvar. Hans problem med andra ord.

Nu lever jag, och då menar jag verkligen att JAG LEVER!! =) Det kunde inte vara bättre.

Nästa helg är det fest hos Jessy och Hampus, ska bli så kul =) På fredagen där ville någon att jag skulle följa med på SPA, bio och middag. men har ju redan barnvakt till lördagen så vi flyttar fram det lite till någon annan ledig helg. Men när? Är ju så uppbokad ett par helger framöver nu. Men men, vi har ju ingen brådska precis =) Livet är nu och länge =)

Idag kommer mina föräldrar med respektive och syster för att fira Tova. Blev ett mindre kalas än vad som var tänkt från första början. Det är ju fan att jag låter hans skit gå på Tovas kalas... Men men... Inte så bra om jag bryter ihop inför folk direkt. Det ordnar sig.
Lite städ kvar och göra tårtan. Om bara barnen kunde ta det lite lugnt så att man slipper skälla hela tiden *suck* Min hals pajjar snart *harkel* Har ingen feber längre men hostan sitter kvar. Men nu ska jag bara jobba och jobba nästa vecka och veckorna därpå. Kollade hur mkt jag jobbar dem sista 2 veckorna. 3 dagar!! *suck* Ingen rolig lön nästa månad.... Men vad göra när man är ensam och ingen pappa som ställer upp. Jag får ju ta allt. Tack o lov att mamma och syster funnits för oss. Annars hade jag gått och jobbat när jag själv var sjuk ju...Love them so much!!

Nä, måste försöka att inte älta. Alla problem är nog borta snart =) Jag får ju all hjälp som behövs inför alla processer.

Nu ska jag sätta igång inför den här dagen.

Puss på er alla! (speciellt en =))

Helgen som var och lite av framtiden.

Jaha, då är vi inne på en ny arbetsvecka. Faktiskt ledig idag pga lite omständigheter som kräver att jag ska få tag i olika myndigheter. Hur fan kunde mitt liv bli så här?? Fast det är klart, just nu finns det ju en stor faktor som är problemet. Som har satt mig och alla andra i den här sitsen. Återkommer om det.

I fredags kom morfar o "mormor" och hämtade barnen. Skönt med lugn o ro, lr lugn o lugn, började städa så fort dem hade åkt. Och slängde mig i soffan vid 2030, äntligen. Men då var jag inte ens färdig med allt. Sen pratade jag i telefon i en timma =) Såg verkligen fram emot lördagen.

Gick upp vid 09 för att hinna göra mig i ordning. Skönt att ha fått sova en hel o oavbruten natt =D Kl 11 stod jag på parkeringen där hämtningen skedde och bar iväg till Grebo. En liten promenad, prat och fika i 2 timmar ungefär. Sen åkte vi in till stan och promenerade upp till Wasabi och köpte sushi, blev bara 6 bitars eftersom det var helt nytt (inte för mig) Jag tog oxå bara lite eftersom jag skulle på knytis på kvällen, en massa mat =)
Det blev avhämtning och färd hem till mig. Lite panik eftersom det inte var planerat och jag hade ju inte städat färdigt. Men det var helt okej =) Sushin fick bra betyg och kommer nog ätas fler ggr. Vi kollade på Spiderman 3, jag hade ju sett den ett par ggr förut men inte den här personen.

Kl 1600 blev jag ensam och började göra i ordning mig för festen. Tycker själv jag blev skitsnygg!! Äh, förresten, det tyckte ju mina arbetskamrater oxå =) Dessutom fick jag sitta och berätta om förmiddagen =)Mkt mat och folk! Jättetrevligt och jag åt alldeles för mkt, men det var ju så gott!!

Fick skjuts hem redan kl 23 men det berodde på att jag inte visste när sista bussen gick och dem andra skulle dessutom ut. När jag kom hem ringde jag min syster 3 ggr!! men ingen svarade. Hon hade ju sagt att hon kanske skulle över till mina grannar och festa med dem på kvällen så jag chansade och tog på mig hennes foppa tofflor(skitsnyggt till min outfit *asg*) och smög bort i mörkret. Kikade in lite försiktigt men trodde det var några helt andra som var där så jag var precis på väg att vända när Kari flyttade på sig så att jag såg Pelle, gick fram till fönstret och knackade, högre o högre. Till slut slängde Johanna en blick ut och häll på att bli ihjälskrämd *asg* Alla typ bara flög ut o kramade om mig och började fråga ut mig om dagen. Jag trivdes att vara i centrum =) Nä, helgen var toppen ocj jag ser fram emot i morgon (onsdag) för då blir jag bjuden på lunch. Ska bli trevligt =)

Ungarna kom hem i söndags eftermiddag. Syster sov över så vi åt bakad potatis och hennes goda röra. Senare blev det kräftor =) Dessutom igår så blev det sushi. Gud vad jag har ätiti den här helgen. Men det gör väl ingen antar jag, inte enligt alla andra iaf. Har ju gått ner till 48 igen när alla problem med han började igen. Jag är så glad att slippa honom nu och snart ännu mer.... Fast jag mår inte av att situationen är som den är.

Får väl se om jag får tag i alla idag. Och om jag kan få till något möte så snart som möjligt så jag bara kan lägga all bakom mig. Dessutom så måste jag någon dag nu hämta resten av alla mina och barnens saker. Rätt mkt faktiskt, bla tvn, resesängen o en massa leksaker... porslin m.m Men jag ska inte ha dåligt samvete, han har själv valt det här. Jag har gett honom så många chanser och vall och nu har han verkligen fått den sista chansen igår. Och han valde sig själv. Hur man nu kan göra det inför sina barn. Egoistiska jävel. T

Tror det är bäst att jag slutar skriva nu för jag börjar bli så arg igen och innan jag skriver en massa dumt.

Tjäna på er!

Fredag =)

Ååh, äntligen fredag och i morgon är det lördag. Så som jag har längtat =) Efter den här veckan så behöver jag den här lugna helgen. Har vart hemma med barnen sen i onsdags pga att dem varit sjuka. Men ibland har man trott att dem inte vart det för dem har inte vait slöa, tvärtom faktiskt. Däremot har ja varit slö för jag blev ju smittad förstås. Ingen feber men täppt och tjock i halsen o slö. Men bara det inte blir värre tills i morgon så är jag glad.

I eftermiddag kommer morfar och "mormor" och hämtar barnen. Dem ska vara i mjölby hela helgen. Hoppas det blir skapligt väder så dem får vara ute och leka iaf. Kanske får träffa Ida och Nea och William.

Själv ska jag fixa grekiska biffar tills i morgon. Blir knytis och inflyttningsfest hos nathalie på kvällen men på förmiddagen först ska jag ha lite mysigt =) Hoppas bara vädret tillåter att va utomhus. Jag är så spänd inför morgondagen =) Har inte haft så mkt att se fram emot men nu börjar det bli ändring på det med. Och sen ska jag lägga mig i ett skumbad, riktigt varmt och skönt och det viktigaste! I lugn och ro =) Inte ofta det blir av. Man fattar inte hur mkt man uppskattar ett långt och avkopplande bad förrän man får tid till det. Inte ofta alltså.

Fest hos Jessy o Hampus snart också =)
Om bara 3 veckor är det klassträff, skitskoj =)

Känner mig lite yr nu så det är väl bäst att äta lite.

Ha en bra dag!

Förkyld =(

Jaha, igår ja. Bad mamma att se efter Theo så jag kunde lämna Tova på dagis så jag fick jobba, jobbade nämligen bara 3.5 timme igår. Så vi går upp på morgonen och jag ringer dagis och säger att Theo är sjuk. Sen kommer mamma vid 1030 o jag o Tova ska strax gå. Då säger mamma att Tova ser dålig ut på ögonen. Nej säger jag, jag kände på henne i morse och hon var pigg, men tar febern på henne som naturligtvis visade på 38.5. Typiskt!

Bara o ringa till dagis och dra iväg till jobbet. tack mamma för att du finns. Det första jag får göra där är att fixa in folk till idag. Jobbar ju egentligen heldag men vad ska man göra. Men klart folk ställer upp.


Det dumma är att dem har inte feber på dagarna utan det kommer frammåt kvällen o natten. Får väl se hur länge dem ska va hemma. Bara dem är friska till helgen iaf =)

Själv vaknade jag med täppt näsa i morse *suck* Men vad ska man vänta sig när man har 2 snoriga ungar i sängen som ska ligga o kramas när dem inte mår bra... Små skruttisar!!


Jaha, idag kanske man bakar lite om man orkar, stimulera barnen på nåt sätt för dem är endå rätt pigga för att va sjuka.


Hörs senare.


*mums*

Har bakat kladdkaka, snacka om enkelt recept! Gick skitsnabbt att göra smeten och den blev supergod =)
Var ju tvungen att provsmaka lite *asg* Min syster och jag ska se på Färjan om en stund och käka lite kaka. Måste ju skämma bort sig lite =)

Ungarna var jättesnoriga idag. Jättekul, får panik direkt. har inte råd att va hemma. Och nu framåt kvällen tog ja febern på Theo och han hade 38 grader. I morgon tar mamma honom o Tova är på dagis. Men om han har feber i morgon också så får jag va hemma på onsdag. Hoppas för gudsskull bara att båda kan gå till dagis på torsdag. Då ska dem ta kort. Vill ju så gärna ha dagiskort.
*pepar peppar*

Hoppas den här veckan går snabbt. Ser så mycket fram mot helgen =) Inflyttningsfest hos Nathalie m.m.

Hej svejs =)


Livsglädje.

Aaah, ällt känns så himla bra! Jag skulle kunna dansa genom dagarna nu. Vem var det som sa att Livet är en dans på rosor? För just nu stämmer det =)

Allt har blivit så lätt sen jag tog farväl. Slippa alla tankar på vad man borde göra och inte göra.
Bara jag och barnen!

Barnen ja, i helgen har jag varit barnfri och det är fortfarande svårt att inte ta upp telefonen och ringa ett par ggr om dagen. Det är skönt att va barnfri men man saknar dem ju så otroligt mycket! Men ja ska snart hämta dem och gå till lekparken där dem ska få leka med Wille ett tag. Sen bär det av hemåt och tvätta och baka! Håller på och fyller upp förrådet inför Tovas kalas. Hon fyller den 21/10 men kalaset är den 26e.

Gud vad jag ser fram emot dem närmsta veckorna. är helt uppbokad till fester,möten o dylikt. Var länge sen man var det, det var nog innan man fick barn skulle ja tro.

Vilket underbart höstväder det är idag =) Ska bli skönt att komma ut lite. Synd att det blåser men solen är åtminstonde framme och hur ofta är den det? Inte ofta.. Hösten är favoritårstiden, tänka bara på hur mkt mysigare allt blir när kylan börjar komma =)

Nä, bäst att städa undan lite innan ja hämtar dem.

Ha en toppendag där ute i höstvädret!


Arrgh!

Nu börjar den där jävla ångesten komma smygande igen. FAN!!!

Det får verkligen inte gå tillbaks till det som var =(

Jobbar från halv tio imorgon till 1800, hoppas verkligen inte att den dyker upp då igen *suckar*

Godnatt!

I´m so sick and tired...

I´m done. I´m so fucking done, with all kind of men...................

Really, i mean it.

RSS 2.0