Uppdate..

Orkade ej skriva när jag kom hem från läkaren. Samma läkare denna gång. Skrev ju att jag hoppades på en annan men på ett sätt var det skönt att ha henne. Hon vet ju vem jag var och mer insatt sen förra gången.

Iaf, min syster följde med mig som moraliskt stöd, haha Hon gick typ igenom allt, precis som förra gången. Jättefint inne i näsan, lite irriterad i halsen, fin i öronen, fin i lungorna. Jaha, bara o sätta sig o ta snabbsänkan igen för att se om det visar nåt. Men icke. Ingen ovanlig förhöjning på sänkan. Vi satt som 2 frågande idioter, hehe. Men hon förklarade det att mitt imunförsvar har fått sig en törn. Jag får virus på virus, Hinner aldrig bli tillräckligt frisk mellan gångerna att imunnförsvaret blir okej. Hm, kul, undra hur länge man ska gå o vara sjuk, hängig o tråkig.
Ser ju inte riktigt klok ut ibland, man sover ju dåligt, orkar inte göra i ordning sig när man ska lämna barnen på dagis, utan man sätter bara på sig en mössa, likblek. Det enda positiva mitt i allt är att jag ändå gått upp i vikt under jul o nyårshelgen. Rasade ju i vikt innan o har inte vågar ställa mig på vågen förräns nu. Uppe i min matchvikt som jag vill ha =) Men iaf, hon skrev ut avsvällande tabletter åt mig som jag ska ta morgon o kväll. Tyckte redan på kvällen att det hjälpte, om det är inbillning lr inte vet jag inte men det funkar ju iaf =) Så nu, 3 dar senare känns det bättre iaf =)

Jag kämmer mig lite starkare oxå. Nu måste man bara få ihop ekonomin så är allt okej för tillfället. Väntat på den förbannade akassan sen i november *suck*

Jajja, ha en trevlig helg alla. Puss puss

Its been a while

Japp, precis som rubriken säger..
Har vart så himla mkt. Uppsägning i oktober, sjukdomar hit och dit. Julhelg, nyårshelg och en massa sjukdomar igen *bläh* säger jag bara..

Lite förbannad blir jag faktisk. Sökte till vårdcentralen i slutet av nov, början av december för att jag haft feber i 3-4 v, konstig smak i munnen o en jäkligt äcklig doft i ena näsborren. Tappat matlusten så jag gick ner 6 kg på 2 veckor... Inget fel enligt dem, enda prov dem tog var en snabbsänka som inte visade nån infektion i kroppen, bara att ta nässpray så ska det bli bättre. Jaha, sagt o gjort men endå har jag haft dessa symtom från o till. Febern släppte inte förrän till nyår, då hade jag med andra ord haft feber i ca 5-6 v.

Nu började allt lite smått igen förra veckan och blivit värre o värre. Knakande och spänningar i näsan och huvet, orkeslös, tappat matlusten igen *suck* Ihållande huvudvärk.. Sitter nu och väntar på att VC ska ringa upp om ca en timma. Även om proverna inte visar nåt så får dem fasen bara skriva ut pencillin. Dessutom kommer jag inte nöja mig med bara en snabbsänka denna gång. Nu får dem gå igenom hela min hälsa. Man vill ju gärna orka med att umgås med barnen ju... Så länge det inte handlar om en bihålespolning så är jag med på allt. Lite skrämd blir man när man läste på vårdguiden igår att i värsta fall kan det sprida sig till en hjärninflammation. O då insåg jag att jag vart stel i nacken dem senaste 2-3 dagarna... Dessutom har jag vart känslig för ljus ett väldigt bra tag, har vart svårt att gå ute nu när det vart snö tex... Så fan om det visar sig att jag haft bihåleinflammation sen i nov. Dessa läkarstuderande som jag haft oturen att ha... Hoppas man får träffa en riktig läkare denna gång.

Ja, en uppdatering kommer när jag vart där *suck*

RSS 2.0