Lite mer =)



Ja 5 dar efter jag tog det senaste kortet så ser det ut så här =) Det liksom bara pirrar i kroppen när jag nästan kan se hur det växer framför mig... Aaah så gött

Pappzen o inger (hans assistent) har varit här och fikat. Riktigt gött att träffa han o prata lite. Tom barnen skärpte sig något faktiskt. Men sen verkade det bli lite rörigt för han, så då åkte dem hemmåt. Men det var en trevlig stund iaf.

Imorrn blir d lite påskpyssel, inte så mkt dock men vårgardinerna ska upp och mitt nya fina vår påslakanset =)

Nä, men ha en fortsatt trevlig dymmelonsdag =) Hoppas ni fått några roliga/dumma lappar på ryggen hahaha...

Förkyld =(

Gud så trist... Börjat nysa och ha mig, näsan börjar kännas igensvälld.. Typiskt nu när man bara vill fixa allt så det verkligen känns som vår hemma också. Gardinerna måste upp, fönsterputsning, rensning av ungarnas rum då dem är experter på att ta sönder saker m.m. Och lite påskpynt, även fast det knappt blit nåt firande av påsken i år här hemma- Barnen är borta hos tjejerna som blev jätteglada att dem skulle vara där för då fick dem en anledning att äntligen fira. Själva ska vi på lördagen till Elmia. För första gången för mig =)

Fast nu när jag tänker efter. Har det börjat bildas nån pollen ute? Känns som om det kanske är tidigt men jag vet inte.. Förra året drabbades jag ju, så varför inte?

Om 2 veckor på lördagen så fyller vår lilla prins 3 år =) Gud vad tiden går snabbt, Tova blir 5 i höst och då är det ju nästan dags att börja kolla sexårs.. Jisses, snart blir ju jag 30 =0 Nä inga mer tankar så långt frammåt =) Hihi

Får se om vi hinner idag, i så fall tänkte jag att vi skulle sätta upp fjädrarna i busken på altan. Annars blir d av i veckan och en sväng till plantagen för att köpa dem där vackra pelargonerna( om dem finns, dem är nämligen lite ovanliga. Dem vanliga hatar ja, haha) Älskar ovanliga blommor, som tex 5 st frön jag satt nu =D

Clitoria heter denna blomma o som ni ser så förstår ni nog varför =)



Hoppas så mkt att jag lyckas driva upp den bara. Nog snackat nu, dags för mat =)

Puss

Vårkänslor

Mmm, älskar våren. Man kan väl kalla mig vårentusiast.
Så underbart när man ser snön smälta mer och mer för varje dag som går.
Jag köper frön till rabbatten och till krukorna inomhus. hujeda mig för hur jag ska få plats med allt när allt gror och tillslut blommar. Jag får väl hålla mig inne i sommar för plats finns det nog inte ute på altanen till slut =) Nä, men jag vill ha en vacker trädgård, det är min dröm. Nu har jag ju dock ingen trädgård egentligen, utan en mindre uteplats. Men JAG kallar den trädgård iaf =) Min lilla oas ska fyllas av vackra färger och härliga dofter av diverse blommor och växter.

Ser fram emot när värmen kommer och man sitter ute med ett glas öl/vin i handen och tittar sig runt omkring och bara njuter. Grillen är igång och härlig grilldoft blandar sig med naturens dofter =) Mm, jag drömmer mig redan bort... Längtar så..

Kunde inte stå emot att ta kort på min ena rabatt, där tulpanknoppar, påskliljknoppar och tom bladen på blåklinten kommit upp. Den är inte så vacker nu men vänta bara så ska ni få se =)



I den vita krukan finns det jordgubbsplantor. O jag hoppas, hoppas att dem överlevt. Dem ska min söta syster få till sin balkong =) Annars är det ju bara o rensa bland plantorna i rabatten för gud vad dessa plantor sprider sig.

Ja, det är bara att hålla tummarna nu att inte minusgraderna kommer åter. Nu vill man bara att det ska gå framåt, till en riktigt blommande årstid.

Trevlig helg alla.

Puss

Vet ej..... nånting längre...

Vet inte vad man ska tro.. Är det sanningen man får höra eller är det en fasad som spelas upp för att skydda oss andra från det onda? Och varför kan man i så fall inte få reda på sanningen från andra om det nu är lögn alltihopa...

Jag vet inte... Och det knäcker mig.. En stor klump i halsen, i hjärtat som kramar musten ur en efter ett samtal eller en träff.. Spelar hjärnan ett spratt med mig? Att jag får sanningen men lyssnar inte ,utan i min värld så är allt bra?

Vet varken ut eller in längre... Så mycket jag måste göra, verkligen borde göra men inte tar mod till..  Jag kan inte. Jag vill inte se.. När jag blundar är allt bra, som vanligt, lyckligt och underbart... precis så det ska vara.
Men när jag öppnar ögonen tränger den bittra verkligheten på, som ett slag i ansiktet visar den sitt rätta jag...



With <3


RSS 2.0