Theo 2 år, släktbesök och bus.

Då var det långfredag. Helgen med en massa godis närmar sig =/ Är väl inte så pigg på det men vad ska man göra när barnen ska få en massa påskägg av mor och farföräldrar. Själv ska jag bara ge dem lite  lite godis och sen så får dem varsin boll av mig plus lite annat i klädväg. Theo får en boll med cars och Tova en boll med Tingeling. Det kommer att bli upskattat, det vet jag.

Idag är det även Theos 2 årsdag. Att han redan blir 2 år kan ja knappt fatta =0 Tiden har gått så snabbt. Se om han gillar sin polisbil som har en handenhet som kör fram o tillbaka och låter. Den får han från mamma o pappa. Ingen ide att ens tänka på några andra leksaker än bilar. Dem används ju endå inte. Bara bilar o bilar fortfarande.

Kl 13 ska vi vara i Mjölby. Där blir det lite påskpynt av syrenbusken. barnen ska sätta upp fjädrar. Sen skulle Theo firas lite där oxå.

I morgon ska hela familjen plus mormor och Pelle till Farmor Lena och fira påsk. Barnen får godis och ha det roligt medans vi vuxna sitter i solen och njuter av en kall öl. Tycker jag inte låter så dumt =) Hoppas bara det blir så soligt som dem utlovat.

På påskdagen var det meningen att vi skulle till min farmor o farfar men naturligtvis som oftast är ju ungarna förkylda. Minsta lilla förkylning är tyvärr livsfarlig för farmors hälsa. Så det blir att stanna hemma och ev grilla i stället.


Usch ja. Igår åkte jag och johan o handlade. Var tvungna att ta en snäng till Maxi, systembolaget och toys r us. Tyckte vi hade gåååått om tid. Men gud vad folk det var ute. Var bilköer, inte så farligt på systemet lr leksaksaffären men Maxi, oooohhhh *suck* När kl var 1415 , vi var inte riktigt färdiga (fått armbåga sig fram o johan tyckrte det var värre än Ullared.) så blev ja tvungen att be mamma hämta barnen. Fick panik!!! Kom ut från maxi typ en halvtimma senare och då var det bilkö vid rondellen där gamla burger king låg förut fram till bergsrondellen. Helt sjukt. Som ja sa till johan så måste påsken vara en svart helg ur trafikanters ögon. Så ni som ska bila nånstans- take it easy o var uppmärksam. det kan ja lova att ja tänker va när vi åker till Mjölby. man vet ju aldrig.

Nehe, blir nog inga inlägg mer nu under påskhelgen om det verkligen inte är nåt viktigt lr roligt (som tova tex har sagt)

Ha en riktigt underbar påsk med era älskade-vänner, familj och alla andra =)


GLAD PÅSK!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0